Stor jubileumsfest med Drottning Silvia på Ågrenska

Firande på stora scenen den 3 juni på Ågrenska. Foto
Under tjugo år har Ågrenska bedrivit en verksamhet med unika projekt ur ett helhetsperspektiv. Tillsammans med Ågrenskas beskyddarinna Hennes Majestät Drottning Silvia invigdes den 3 juni detta jubileumsår. Under året som kommer fortsätter vi sedan att uppmärksamma jubileet med upptåg och trivsamheter för Ågrenskas alla barn, ungdomar och personal.
 

Anders Olauson. Foto– Det här är en stor dag för mig, men en ännu större dag för alla våra barn. Genom att Drottningen och så många andra gäster hedrar vårt jubileum med sin närvaro så ökar våra möjligheter att göra nytta och ge dem möjligheter till en bättre livskvalitet, sa Anders Olauson.

Onsdagen inleddes med två parallella program, ett var en internationell konferens med speciellt inbjudna gäster och talare, däribland Sir Michel Rawlins ordförande i NICE, Estlands First Lady Mrs.Ilves samt statsekreterare Karin Johansson. Det andra programmet var för alla de som i sin profession och person genom åren bidragit med sina erfarenheter till Ågrenskas verksamhet.

Dagen avslutades med ett gemensamt eftermiddagsprogram fyllt av musik, återblickar och framtidsvisioner. Samanlagt var det flera hundra experter, familjer och anställda som i både sol och blåst tillsammans firade 20-årsjubileumet.

Kontakt

För ytterligare information kontakta

Anders Olauson, styrelseordförande i Ågrenska
e-mail:anders.olauson@agrenska.se eller på tel: 0705 224560 och

Robert Hejdenberg, VD för Ågrenska
e-mail: robert.hejdenberg@agrenska.se eller på tel: 0705 401952


HM Drottning Silvia är Ågrenskas beskyddare


Agrenska is a NGO in Special Consultative Status with the Economic and Social Council of the United Nations