Kakor (cookies) på agrenska.se

Genom att besöka agrenska.se accepterar du att vi använder kakor. Men du kan också välja bort användningen av kakor.

Ågrenska:s webbplats använder så kallade kakor, eller cookies. En kaka är en liten textfil med information som sparas på besökarens dator när denne besöker webbplatsen. Textfilen används bland annat för att underlätta besökarens användning av webbplatsen.

De som använder en webbplats ska enligt lag får information om att webbplatsen innehåller kakor, vad de används till och hur man kan välja bort dem.

På ågrenska:s webbplats använder vi så kallade sessionskakor, permanenta kakor och tredjemanskakor.

När du besöker agrenska.se skickas en sessionskaka mellan din dator och vår webbserver för att underlätta navigering på webbplatsen. När du avslutat besöket försvinner kakan. 

Permanenta kakor används för Ågrenska ska kunna följa upp trafiken på agrenska.se och utgör underlag för oss så vi kan förbättra webbplatsen.

Tredjemanskakor är kakor som sparas av en annan leverantör än den som är ansvarig för webbplatsen du besöker. På agrenska.se skapas kakor när du aktiverar Talande webb och används för att spara inställningar.

Om du inte vill tillåta lagring av kakor på din dator kan du stänga av den möjligheten i din webbläsares säkerhetsinställningar. Då lagras inga kakor på din dator. Du kan också göra en inställning som varnar varje gång en kaka dyker upp och avgöra från fall till fall om du vill tillåta den eller inte.

 

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)