Anmälningsvillkor för konferensdagar

Följande villkor gäller vid anmälan till VGR konferensdag/ar om sällsynta diagnoser

Anmälan till konferensen

När du klickat på ”Skicka” har du anmält dig till konferensen. Ett fönster med meddelande om att vi tagit emot din anmälan öppnas på din skärm. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person. Om du överlåter din plats till annan vill vi att du kontaktar oss.

Bekräftelse och fakturering

Innan start får du en bekräftelse med viktiga uppgifter som gäller konferensen. Faktura skickas också innan konferensen och ska betalas enligt de betalningsvillkor som anges på fakturan.

Avbokning

Vid avbokning senare än 14 dagar före konferensen debiteras halva avgiften. Vid avbokning senare än 7 dagar före konferensen debiteras hela avgiften.

Inställd konferens

Om konferensen ställs in får du meddelande om det senast en vecka innan konferensen. Eventuell inbetald avgift och kringkostnader återbetalas.

Behandling av personuppgifter

De av dig registrerade uppgifterna om namn, arbetsplats och adress registreras i Ågrenskas administrativa system tillsammans med uppgift om vilken konferens du anmält dig till. Vi använder uppgifterna i vårt kundregister, för deltagarlistor och för att skicka information till dig om Ågrenskas verksamheter. Du har möjlighet att få tillgång till de uppgifter vi registrerar om dig och att få uppgifterna raderade. Vi lämnar inte ut uppgifterna till annan person eller verksamhet.  

Fördjupa dina kunskaper om sällsynta diagnoser

Fördjupa dina kunskaper om sällsynta diagnoser Möt Centrum för sällsynta diagnoser Väst, expertteamen för olika sällsynta diagnoser och andra som arbetar inom området i Västra Götalandsregionen.

Fördjupa dina kunskaper om sällsynta diagnoser, mer information

Vårdprocesser genom hela livet

Den andra konferensdagen får du möta några av de som arbetar med sällsynta diagnoser i västra Sverige. Under dagen diskuterar vi vårdprocessen genom hela livet.

Vårdprocesser genom hela livet, mer information
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)