Lekens dag

26 augusti 11.00-15.00 arrangerar vi Lekens dag på Ågrenska. Lekens dag är den enda dagen under året som Ågrenska har öppet för alla. På Lekens dag får barnen och ungdomarna möjlighet att prova på nya aktiviteter tillsammans med nya och gamla kompisar.

Vi på Ågrenska arrangerar under året en rad aktiviteter för barn och ungdomar med olika förutsättningar. Tanken med Lekens dag är att ALLA skall kunna delta och ha kul! Dagen blir en mötesplats för barn, föräldrar, släkt och vänner.

Vi välkomnar också alla andra som vill stödja Ågrenskas arbete med barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar och vi hoppas att alla våra besökare kommer att få en glädjefylld dag.

Vi bjuder på en rad olika aktiviteter och lekar, där vi vågar lova att det finns något som passar för alla på lekens dag. Ni kommer bland annat ha chansen att få springa ett mini-varv, träffa brandkåren, göra ansiktsmålning och mycket mer.

Stöd Ågrenska

Det kommer att finnas caféer på flera ställen på ön där vi säljer korv med bröd eller varför inte en nygräddad våffla med grädde?
Under dagen kommer det att finnas lotteri för både barn och vuxna där ni kan vinna riktigt fina priser. Allt överskott går till att skapa minnesvärda och spännande upplevelser för alla barn och ungdomar i Ågrenskas olika verksamheter.

Ta med familj och vänner till Lekens dag och njut av en lekfull dag, fylld av aktiviteter och underhållning. Aktiviteterna är gratis och vi blir glada om ni stödjer Ågrenska genom att köpa fika och lotter.

Obs; Parkering (betalparkering) finns på Stora Amundön. Kom ihåg att ta med växelpengar. För att köpa lotter eller fika går det endast att betala kontant eller med Swish. (vi tar ej kortbetalning)

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)