IT-support

Vill du arbeta på en sällsynt god arbetsplats och ge sällsynt god support?

Om arbetsplatsen:

Ågrenska är en non profit organisation som expanderar, vi bedriver verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras familjer och yrkesverksamma. Ågrenska erbjuder kunskap, kompetens och erfarenhetsutbyte. 

Arbetsuppgifter:

Som It-support kommer du att arbeta tillsammans med IT-ansvarig och dagligen hjälpa och utveckla organisationens användare med diverse IT och teknikrelaterade frågor.

Ärendena tas emot telefon, mail eller i direkt kontakt med användarna. Arbetsuppgifter berör exempelvis felsökning, Windows, surfplattor, mobiltelefoner, skrivare och nätverksrelaterade problem. Likaså praktiska installationer av IT och teknik tillkommer. 
Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du även att ha hand om supporten för konferenstekniken i mötesrummen och vår teknik-studio.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som har stort intresse för teknik och har mycket goda kunskaper inom Microsoft Windows 7 och 10, Office 2016.
Goda kunskaper om nätverk, klient och skrivarhantering är meriterande.
Du har förmåga att självständigt felsöka och åtgärda hård- och mjukvarurelaterade problem och har även ett stort tekniskt intresse
Du tycker om att lösa varierande supportärenden, är självgående och har god förmåga att bemöta användarna på ett professionellt, pedagogiskt och positivt sätt. Som person är du social, ansvarsfull och prestigelös.

Vi tror att det här är en tjänst för dig som drivs av problemlösning, har ett stort hjärta samt ett genuint It-intresse.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Eftersom vi arbetar nära varandra är det viktigt att du har god samarbetsförmåga.

Arbetstid/Varaktighet

Deltid, tillsvidareanställning. Vi tillämpar provtjänstgöring på 6 månader. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Lön

Fast månadslön.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 15 februari 2019. Vi gör löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Din ansökan, inklusive CV samt personligt brev, skickas via e-post till 
ingela.markenstrand@agrenska.se  Märk mailet "It-support".

Frågor om tjänsten besvaras av IT-ansvarig Alexander Dimitrijev, e-post till 
alexander.dimitrijev@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)