Extrajobb 3 kvällar varannan vecka

Personlig assistent till Matilda som älskar fantasifulla leker.


Om dig

Endast kvinnliga sökande. Vi önskar positiva, engagerade och fantasifulla sökande. Vi söker en personlig assistent till Matilda som är en glad och pigg 13-årig flicka. Matilda är intresserad av djur och allt som har med vatten att göra. Matilda tycker om att leka, cykla tandem, vara ute, åka på utflykter eller vara hemma och ta det lugnt. Matilda deltar även i planerade aktiviteter som t.ex. fotbollsträning som assistenten kan följa med på. Vi vill att du som söker är "barnkär" och tycker mycket om att leka, sjunga och ta hand om barn. Du skall vara en aktiv person och det är viktigt att du är ansvarsfull och kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Eftersom arbetspassen är korta, ca 3-4 timmar tror vi att det är en fördel om du som söker bor i Kungsbacka eller i Kullavik.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar all hjälp Matilda behöver i sin vardag. Det är att bli hämtad i skolan, måltider, hygien, lek och umgänge. Utöver detta tillkommer att medverka i hennes träning med motorik och kommunikation. Tjänsten börjar med inskolning och bredvidgång. Erfarenhet av arbetsuppgifterna är ett plus men inget krav. Tillgång till egen bil är en fördel. Matilda har en diagnos som heter Cri du chat. 

Information om diagnosen

Ågrenska Dokumentation, Cri du chat, pdf öppnas i nytt fönster 
Socialstyrelsen dokumentation - Cri du chat 

Din profil

Utbildning

  • Gymnasial utbildning – Socialt arbete och omsorg

Kompetenser

  • Omvårdnad

Körkort

  • Körkort och egen bil krävs

Arbetstid/Varaktighet

Varannan vecka: onsdag, torsdag, fredag, kl. 15-18 (ev. 19), helg 4-5 timmar. Arbetstiderna kan i viss mån anpassas till den sökande. Körkort är ett krav och tillgång till egen bil är en fördel.

Lön

Ågrenska följer kollektivavtal mellan föreningen Vårdföretagarna och Svenska kommunalarbetareförbundet. Som anställd på Ågrenska har du tillgång till friskvårdsbidrag. 

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Martin Carlsson, Assistanssamordnare, assistans@agrenska.se, 031-750 91 47

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev. 
Ange referensnummer: 4016/2018
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy som du hittar på vår hemsida: http://www.agrenska.se/om-oss/personuppgiftspolicy/

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans 
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås 
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås 
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)