20-årig kille i Västra Göteborg söker personlig assistent kvällar och helger

Vi söker en personlig assistent som kan och vill jobba kvällar och helger, vissa nätter, samt extra vid behov. Fungerar bra som extrajobb ex vid studier.

Som person ska du vara lugn och trygg, men även gilla att hitta på saker och ta initiativ till aktiviteter och du ska gärna dela killens stora intresse för djur och sport. Det är dessutom viktigt att du är ansvarsfull och har humor!

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av att jobba med barn/ungdomar med funktionsnedsättningar, men det är inget krav, personlig lämplighet och rätt personkemi är det viktigaste, så tveka inte att söka om detta låter intressant! På kvällar och helger jobbar man mestadels dubbelt, tillsammans med en annan assistent.

Vi har krav på körkort då killen har egen bil som används vid aktiviteter.

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett omväxlande och ansvarsfullt assistentjobb hos en 20-årig kille i V Göteborg. Killen har en sällsynt neurologisk funktionsnedsättning som bl a medför att man är blind, har talsvårigheter, begränsat minne, rörelsehinder, samt epilepsi. Med diagnosen följer också att man med tiden får fler funktionsnedsättningar.

Som assistent hjälper man till med allt i vardagen, ex mat, hygien och personliga behov, träning, hushållsgöromål och aktiviteter. Killen lever ett aktivt och innehållsrikt liv med hjälp av sina assistenter, utövar sina intressen, som att gå på matcher i fotboll och hockey, och tar tillvara på dagen på bästa sätt. Han går i skolan dagtid och har korttidsverksamhet på Ågrenska en helg i månaden, samt extra på skolloven.

Han har assistans all tid, dygnet runt, inkl vaken assistans på nätterna. Han har dubbel assistans all tid förutom i skolan, på nätterna och under korttiden. Han bor med sin familj i Västra Göteborg, men i en egen, avskild, del av huset och lever ett självständigt liv med hjälp av sina assistenter.

Arbetstid/Varaktighet

Fasta tider på schema ca 60%, kvällar och helger, samt extra vid behov.

Lön

Ågrenska följer kollektivavtal mellan föreningen Vårdföretagarna och Svenska kommunalarbetareförbundet.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Louise Jeltin, assistanssamordnare, 031-750 91 48, assistans@agrenska.se

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev.
Ange referensnummer: 4033/2018
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)