50% - 80% varierande tider i Alingsås

Arbeta 50% - 80% tillsammans med två glada killar och deras assistenter. Varierande tider med möjlighet till mer!

Om dig

Du som person är positiv, flexibel, anpassningsbar och ansvarsfull. Du får gärna vara finurlig och hitta på aktiviteter. Gilla att arbeta under ansvar och vara stark i kroppen, då din fysik är viktig.
Du som söker bör ha erfarenheter av att arbeta med barn och i synnerhet barn med funktionshinder. Du får gärna har erfarenhet av vårdyrket eller en relevant utbildning då arbetet innebär medicinsk sjukvård, medicinering, sondmaten och hjälpmedel som du behöver komma överens med. Bredvidgång ingår för att du och brukaren ska bli trygga.

Du ska vara rökfri inget krav på körkort.

Vi söker dig som vill arbeta en helg i månaden, måndagsnätter samt en kväll i veckan.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker två personer till två bröder på 7 och 9 är som bor i Alingsås som gillar bus. Du anställs hos båda två och blir då automatiskt med i ett litet piratgäng som gillar att busa och gå på skattjakt. En normal arbetsdag kan innebära att du är med i skolan eller hämtar från skolan, om du arbetar på eftermiddagen. Hemma äter ni middag, är ute och gungar, myser eller leker pirater. Sedan är det nattning tills att nattpersonalen kommer. På helgerna finns det möjlighet till äventyr som att åka till Liseberg, kasta sten vid vattnet, åka på äventyrsbad eller pyssla. Om du gillar att läsa sagor, sjunga eller göra musikgympa så är det varmt uppskattat. Bröderna har ett hemligt språk och talar därför med ögonen, olika ljud eller stödtecken.
I dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa killarna med allt i deras vardag. Din arbetsplats är där dom är, skola, hemma eller på sjukhuset. Båda har en utvecklingsstörning vilket ger dig med intresse för pedagogik stora möjligheter att stötta killarna i sin utveckling. Arbetet innebär också medicinsk ansvar eftersom killarna behöver inhalationer, har epilepsi, äter via PEG och ibland behöver syrgas

Din profil

Utbildning- Meriterande Gymnasial utbildning

Arbetstid/Varaktighet

 Deltid 50% med möjlighet till mer

Anställningsvillkor

50-80% med varierande tider på dygnet. Utdrag ur polisens belastningsregister erfordras.

Lön

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns mellan Almega och Kommunal. Som anställd på Ågrenska har du tillgång till friskvårdsbidrag.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Wilma Hemgren, Assistanssamordnare, 0768-673980.

Gunilla, Assistanssamordnare, 0709-964273.

Ansökan

Rekrytering sker löpande så tveka inte! Anställning sker omgående. Ange referens 404950/2018.

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy som du hittar på vår hemsida: http://www.agrenska.se/om-oss/personuppgiftspolicy/

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)