Eftermiddag + helg, samt pedagogiskt ansvar för den som önskar

Personlig assistent med pedagogiskt ansvar.

Vi söker dig som är intresserad av att kombinera ditt arbete som personlig assistans med ett pedagogiskt arbete, inget måste ;). 

Har du ett extra intresse för att hitta vägar till kommunikation för icke talande samt lek för barn utan egen motorik. Är du en person som inte ser hinder utan möjligheter, som vågar prova nytt och är drivande till att ge en meningsfull och värdig vardag till barn med stora svårigheter. Sök !

Du som söker bör ha erfarenheter av att arbeta med barn och i synnerhet barn med funktionshinder. Du får gärna har erfarenhet av vårdyrket eller en relevant utbildning då arbetet innebär medicinsk sjukvård, medicinering, sondmaten och hjälpmedel som du behöver komma överens med. Bredvidgång ingår för att du och brukaren ska bli trygga.

Du ska vara rökfri inget krav på körkort.

Vi söker dig som vill arbeta flexibla tider, eftermiddagar och helger 70% på schema med möjlighet till mer. Är du även intresserad av pedagogiskt ansvar höjs även din tjänstgöringsgrad.

Dina arbetsuppgifter

Som personlig assistent i denna tjänst är din främsta uppgift att stötta denna kille på 7 år i sin vardag.
Hans storebror har också assistans och därför arbetar du aldrig ensam, utan dessa två tycker det är kul att göra saker tillsammans.
En normal arbetsdag kan innebära att du hämtar från skolan i Alingsås, du börjar oftast 14:45. Hemma äter ni middag, är ute och gungar, myser eller leker pirater. Sedan är det nattning tills att nattpersonalen kommer och du slutar 22.00.
På helgerna finns det möjlighet till mer äventyr som att åka till Liseberg, kasta sten vid vattnet, åka på äventyrsbad eller pyssla. Om du gillar att läsa sagor, sjunga eller göra musikgympa så är det varmt uppskattat. Bröderna har ett hemligt språk och talar därför med ögonen, olika ljud eller stödtecken.

Båda bröderna har en utvecklingsstörning och därför ges du som har intresse för det pedagogiska stor möjlighet att planera och skapa utveckling. Vi schemalägger gärna planeringstid utanför arbetet för denna uppgift. I arbetet igår det också hantering av epilepsi, medicin, inhalator, mat via PEG, lyft som hjälpmedel samt att syrgas kan behövas ibland.

Din profil

Utbildning- Meriterande Gymnasial utbildning

Anställningsvillkor

70% med varierande tider på dygnet och möjlighet till mer. Utdrag ur polisens belastningsregister erfordras.

Lön

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns mellan Almega och Kommunal. Som anställd på Ågrenska har du tillgång till friskvårdsbidrag.

Om oss

Som

 assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Wilma Lundberg, Assistanssamordnare, 0768-673980.
Anna Johannesson, Assistanssamordnare, 0709964273

Ansökan

Rekrytering sker löpande så tveka inte! Anställning sker omgående. Ange referens 4050/2018.

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy som du hittar på vår hemsida: http://www.agrenska.se/om-oss/personuppgiftspolicy/

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)