50% i höst med aktiv tjej i Mark

Jag söker en personlig assistent till hösten. Tjänst på 50% eftermiddagar, helg och lov. i Mark kommun

Om dig

Hej, Vill du jobba hos mig? Då ska du vara en glad person som gärna delar mina äventyrliga intressen, vara empatisk och ansvarstagande, positiv och trygg. Sedan skadar det inte om du är fysiskt stark eftersom jag gillar fysiska aktiviteter. Det är till fördel om du har körkort och egen bil samt tidigare erfarenheter av att arbeta med människor. Men jag tror främst på personkemi och därför blir jag glad om du skriver några personliga rader om dig själv och skickar med ditt CV så hoppas jag att vi kan börja arbeta tillsammans.

Dina arbetsuppgifter

Jag som söker en ny personlig assistent är en glad tjej på 17 år som bor på en gård i Marks kommun med mina föräldrar. Jag gillar musik, film, dans, sport och att åka på äventyr. Tillsammans kan vi pyssla, baka och upptäcka naturen. Jag gillar också att bara hänga på mitt rum och läsa, spela musik och spela spel. Jag har en diagnos som innebär att du ibland behöver vara mitt konsekvenstänk och stötta mig med vardagliga sysslor i hemmet och i det privata. Men detta hindrar inte mig från att lära känna nya människor och upptäcka världen, men det innebär att jag alltid måste ha en vuxen med mig


Just nu söker jag en assistent som kan jobba till hösten på ett rullande schema och hitta på roliga aktiviteter med mig. Tiderna är förlagda på eftermiddagarna då jag slutat skolan samt vissa helgdagar. Det blir mer timmar under lov och lediga dagar. Om vi trivs bra tillsammans så kan det i framtiden innebära att du får följa med på resor och att arbetspassen kan bli fler.
Jag tror på utbildning och kontinuerliga möten (APT)!

 Din profil

Utbildning- Meriterande Gymnasial utbildning

Arbetstid/Varaktighet

 Deltid 50% med möjlighet till mer

Anställningsvillkor

Du anställs på timmar men blir schemalagd på 40% med möjlighet till mer vid lov. 

Lön

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns mellan Almega och Kommunal. Som anställd på Ågrenska har du tillgång till friskvårdsbidrag.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Wilma Hemgren, assistanssamordnare, 0768673980.

Anders Sandegård, verksamhetschef, 0709-100 142.

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev. Ange referensnummer: 4045 Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy som du hittar på vår hemsida: http://www.agrenska.se/om-oss/personuppgiftspolicy/

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)