10-årig kille i Kungsbacka söker personliga assistenter

Vi söker dig som har barnasinnet i behåll. Du måste vara barnkär och tycka det är roligt med lek i form av stim och stoj. Du bör vara flexibel, social och med en öppen personlighet.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker flera assistenter då vi startar upp ett nytt arbetslag. Du bör vara lekfull, barnkär, ha en god fysik. Pojken tycker om att bada, rida och gå på Eldorado, mm. Då det förekommer husdjur (hund och katt) i hemmet kan du ej ha allergi. Du bör vara rökfri. Om du har körkort är det en fördel.

Din profil

Utbildning- Meriterande Gymnasial utbildning

Arbetstid/Varaktighet

6 månader eller längre, Deltid 40% - 60%

Anställningsvillkor

Personlig lämplighet är avgörande. Varierande tjänstgöringsgrader. I huvudsak är arbetstiderna förlagda till eftermiddagar/kvällar på vardag, hela dagar på helgerna samt vid skollov. Utdrag ur polisens belastningsregister erfordras.

Lön

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns mellan Almega och Kommunal. Som anställd på Ågrenska har du tillgång till friskvårdsbidrag.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Martin Carlsson, assistanssamordnare, 031-750 91 47.
Anders Sandegård, verksamhetschef, 0709-100 142.

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev. Ange referensnummer: 4047 Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy som du hittar på vår hemsida: http://www.agrenska.se/om-oss/personuppgiftspolicy/

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)