Administratör/vårdadministratör

En Ågrenskas administratörer ska vara föräldraledig och vi söker nu en vikarie till vårt team i familje- och vuxenverksamheten

Om arbetsplatsen

Ågrenska bedriver verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras familjer och yrkesverksamma som möter familjerna i vardagen. Vi vill bidra till familjernas möjligheter att bemästra sin vardag och leva ett så gott och självständigt liv som möjligt. 

Ågrenska är en idéburen organisation som bedrivs utan vinstintresse. Vår arbetsplats är vackert belägen 15 km söder om Göteborg på Lilla Amundön.

Arbetsuppgifter

- Administration inom familje- och vuxenverksamheten vilket bl.a. innefattar registrering av ansökningar, resebokningar till föreläsare, telefonkontakter och personliga möten med familjer, närstående och yrkesverksamma. 

Vi söker dig som

Som administratör hos oss är du en viktig del i verksamheten. Vi söker dig som har utbildning inom administration där medicinsk sekreterare/vårdadministratör är meriterande. Du har erfarenhet från administrativt arbete gärna inom vård, omsorg eller liknande. Du har förmåga att uttrycka dig väl i svenska i både i tal och skrift. Arbetet kräver att du är intresserad av IT och har god IT-vana, behärskar MS Office. Du har ordningssinne, är ansvarsfull och noggrann.

Du har förmåga att bemöta och prata med olika människor i olika situationer och har servicekänsla. Eftersom vi arbetar nära varandra är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Arbetstid/Varaktighet

Vikariat gäller deltidstjänst under vår ordinarie administratörs föräldraledighet 2018, tillträde februari-mars eller enligt överenskommelse.

Lön

Fast månadslön

Ansökan

Vi ber dig ansöka om tjänsten snarast. Vi gör löpande urval så vänta inte med din ansökan!
Frågor om tjänsten besvaras av verksamhetsansvarig, Annica Harrysson, telefon 031-750 91 68.
Din ansökan, inklusive CV samt personligt brev, skickas via e-post till annica.harrysson@agrenska.se
Märk ansökan "Administratör/vårdadministratör"

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)