Ebba, 8 år i Lindome söker assistent!

Hej! Vi söker en positiv och barnkär tjej som personlig assistent till Ebba.

Du får gärna vara handlingskraftig men som samtidigt har ett stort tålamod och lugn. Du får gärna tycka om att busa och leka och det är ett plus om du tidigare har jobbat med liknande arbete. Du har möjligheten att åka på äventyr ihop med Ebba och därför är det till fördel om du har körkort., men det är inget krav. Vi söker en assistent 4 dagar i veckan varannan vecka kl 16.30-21.00 samt helg 11-20.

Dina arbetsuppgifter

Ebba är en glad tjej på 8 år som bor tillsammans med sina föräldrar och syster i Lindome, endast 10 minuters promenad från buss och pendeltåg in till/från Göteborg. Hon älskar musik, rider och tycker om att bada. Ebba har Rett syndrom, lindrig EP och får delvis mat genom PEG-knapp. Som hennes assistent kommer du tillsammans med henne träna kommunikation med hjälp av ögonstyrd dator, genomföra träningsprogram från sjukgymnast samt andra grundläggande behov. Du kommer också vara Ebbas möjlighet till interaktion med andra barn och hennes stöttning i hennes kommunikation utåt.

Din profil

Språk
Krav Svenska

Arbetstid/Varaktighet

Deltid 20-40%

Passen är förlagda på eftermiddagar Ojämna veckor måndag-onsdag, fredag samt längre pass lördag och söndag. Perfekt att kombinera med andra tjänster eller studier

Lön

Ågrenska följer kollektivavtal mellan föreningen Vårdföretagarna och svenska kommunalarbetareförbundet.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Wilma Hemgren, assistanssamordnare, 0768-673 980, assistans@agrenska.se
Anders Sandegård, verksamhetschef, 0709-100 142, assistans@agrenska.se

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev.
Ange referensnummer: 2017/404
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)