Extra jobb som personlig assistent i Mölnlycke

Vi söker en personlig assistent som har erfarenhet av att jobba med intellektuella eller andra liknande funktionsnedsättningar, men vi värdesätter även andra erfarenheter av att jobba med människor.

Om dig

Du ska vara en glad och positiv person som gillar aktiviteter och att röra på dig. Du ska vara lugn och trygg, men samtidigt driven och kunna ta initiativ till att göra saker, samt får gärna ha intresse av musik och djur. Dessutom vill vi att du är van vid att arbeta självständigt efter tydliga rutiner, samt att du har ett ansvarsfullt förhållningssätt. Du ska även vara icke-rökare och inte allergisk för djur.

Vi behöver en person som kan jobba ca 40 % varannan helg och vissa vardagar, samt extra vid behov. Arbetspassen är 15-09 på vardagar och dygnspass på helgerna, men dessa kan även kompletteras med kortare pass vid behov och efter önskemål.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en personlig assistent till Andreas, en kille på 22 år som bor i egen lägenhet i centrala Mölnlycke. Andreas är en positiv och glad kille som är lätt att tycka om. Han har en intellektuell funktionsnedsättning och inget talat språk, men han förstår det mesta du säger och är tydlig i sitt eget sätt att kommunicera.

Han behöver hjälp med allting i vardagen som personlig hygien, måltider, hushållsarbete, samt att hitta på och genomföra aktiviteter. Han är en aktiv kille som gillar att gå på Liseberg, till Eldorado eller Universeum, att ta en fika på biblioteket, att bada ute eller inne, att segla och att ta en cykeltur eller promenad. Under veckorna har han daglig verksamhet i närheten av bostaden. Andreas har Angelmans syndrom, läs mer om denna diagnos på:

Socialstyrelsen
Ågrenskas dokumentation Angelmans syndrom

Din profil

Utbildning- Meriterande
Gymnasial utbildning - Socialt arbete och omsorg

Arbetstid/Varaktighet

Deltid 40-60 %

Anställningsvillkor

Ca 40-50 %, varannan helg samt någon kväll och natt per vecka, samt möjlighet till extra jobb vid behov.

Lön

Timlön. Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns mellan Almega och Kommunal. Som anställd på Ågrenska har du tillgång till friskvårdsbidrag.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Louise Jeltin, assistanssamordnare, 031-750 91 48, 0705-911 295

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev. Ange referensnummer: 4026/2017 Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)