Personlig assistent kvällar och helger till glad 18-åring

Vi söker en positiv, aktiv och stark person med mycket humor, som kan jobba varannan helg, någon kväll i veckan och extra vid behov, samt mer under skolloven och på röda dagar.

Om dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete, men det viktigaste är att hitta rätt person.
Eftersom familjen har djur är det viktigt att du inte är allergisk. Körkort och bil är ett krav då familjen bor på landet, ca 1 mil från Munkedal, Dingle och Brastad, samt ca 3 mil från Lysekil, Uddevalla och Kungshamn.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en personlig assistent till en väldigt glad och social 18-årig kille som bor på landet nära havet utanför Brastad med sin pappa och lillasyster. Han gillar att träffa människor, se på fotboll, gå på bio, lyssna på musik, åka och bada eller bara vara utomhus.

Han behöver hjälp med allt i vardagen; alla förflyttningar, mat, hygien, kommunikation, träning och aktiviteter. Han sitter i rullstol och har inget talat språk. Oftast är det dubbel assistans, hemma eller ute på aktiviteter. 

Din profil

Utbildning- Meriterande
Gymnasial utbildning - Socialt arbete och omsorg
Personlig assistent, 1-2 års erfarenhet
Habiliteringsassistent, 1-2 års erfarenhet

Körkort
Krav på körkort och tillgång till egen bil

Arbetstid/Varaktighet

Deltid 20-40 %

Anställningsvillkor

Varannan helg, någon kv/v samt extra vid behov och under skollov.

Lön

Timlön. Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns mellan Almega och Kommunal. Som anställd på Ågrenska har du tillgång till friskvårdsbidrag.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Louise Jeltin, assistanssamordnare, 031-750 91 48, 0705-911 295

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev. Ange referensnummer: 4025/2017 Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)