Flexibel assistent till 16-årig kille i Lerum

Hej! Vi söker en personlig assistent till 16 årig kille i Lerum och hoppas att du har de kvaliteter som behövs för hans assistans.

 

Du som söker får gärna vara mellan 20-30 år, rökfri har körkort och med glimten i ögat. Kön spelar ingen roll och vi prioriterar dig som har energi, är glad och driven. Det är även ett plus om du har erfarenheter av OCD och autism. Du får gärna vara aktiv, då sport och bollsporter är något som kan förekomma. Likaså datorspel och häng framför en film. Du ska vara trygg i dig själv och har fingertoppskänslan för att kunna motivera.

Dina arbetsuppgifter

Killen som söker en assistent är 16 år och bor i Lerum med sin familj, din arbetsplats kommer därför utgå från hans hem. Han har autism och har personlig assistans för att få stöttning vid det grundläggande behoven men också för att tillsammans hitta på roliga aktiviteter. Han är en go kille som tycker det mesta är spännande och behöver stöttning för att motiveras och komma vidare. Därför är din kreativitet och glada humör viktigt. Utöver en viss stöttning så är arbetet fritt och mycket kommunikation sker med föräldrarna. Du tillsammans med föräldrarna planerar dina arbetstider därför passa detta arbetet perfekt för att fylla ut andra tjänster eller om du studerar.

Din profil

Utbildning
Meriterande

  • Gymnasial utbildning

Språk
Krav
Svenska

Körkort
B

Arbetstid/Varaktighet

20-40% Arbetstiderna varierar och vi hoppas kunna ha dialog om tider som passar dig. Det kan innebära eftermiddagar, kväller och helger.

Lön

Ågrenska följer kollektivavtal mellan föreningen Vårdföretagarna och Svenska kommunalarbetareförbundet.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Wilma Hemgren, assistanssamordnare, 0768-673 980, assistans@agrenska.se
Anders Sandegård, verksamhetschef, 0709-100 142, assistans@agrenska.se

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev.
Ange referensnummer: 2017/4046
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)