Glad assistent till 13-årig tjej i Göteborg

Vill du jobba hos mig? Då ska du vara en glad tjej som gärna delar mina äventyrliga intressen, vara empatisk och ansvarstagande, positiv och trygg.

Jag har epilepsi och får ofta anfall, därför måste du vara trygg med att ta hand om mig i dessa situationer och vid behov kunna ge mig akutmedicin. Du får gärna vara lite busig och finurlig också. Har du tidigare erfarenheter av att arbeta med barn och känner dig trygg med epilepsi är det till en stor fördel, men viktigast är att vi trivs tillsammans. Du ska inte röka eller bära starka parfymer. Just nu söker jag en assistent som kan jobba 3-4 eftermiddagar och kvällar i veckan efter det att jag slutat skolan. Det kan även bli aktuellt med helger. Du får gärna vara flexibel då vi ibland åker mindre resor.

Dina arbetsuppgifter

Jag har svår epilepsi, något som inte hindrar mig från att upptäcka världen, men det innebär att jag alltid måste ha en vuxen med mig. Jag gillar äventyr, att cykla, klättra i träd och hoppa på vår studsmatta med mina kompisar och lillebror. Jag har precis börjat 7an på ny skola och till hösten kommer jag spela handboll och göra andra aktiviteter som jag hoppas du kan följa med på. Jag gillar att filma med min Ipad och lika mycket att bara titta på film i soffan hemma. Tillsammans kan vi också pyssla, baka och bara hänga. Jag hoppas du skriver och berättar lite mer om sig själv :)

Din profil

Språk
Krav Svenska
Körkort
B

Arbetstid/Varaktighet

ca 50% 3-4 eftermiddagar i veckan när skolan slutar, det kan även vara intressant med enstaka helgpass. Det är till fördel om du har möjlighet att följa med på mindre resor.

Om anställningsvillkoren
Utdrag ur polisens belastningsregister erfordras.

Lön

Ågrenska följer kollektivavtal mellan föreningen Vårdföretagarna och svenska kommunalarbetareförbundet.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Wilma Hemgren, assistanssamordnare, 0768-673 980, assistans@agrenska.se
Anders Sandegård, verksamhetschef, 0709-100 142, assistans@agrenska.se

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev.
Ange referensnummer: 2017/4038
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)