IT-support

Vill du arbeta på en sällsynt god arbetsplats och ge sällsynt god support?

Arbetsuppgifter:

Som It-support kommer du att arbeta tillsammans med IT-ansvarig och dagligen hjälpa och utveckla organisationens användare med diverse IT och teknikrelaterade frågor

Ärendena tas emot via telefon, mail eller i direkt kontakt med användarna. Arbetsuppgifter berör exempelvis felsökning, pc hårdvara, mjukvara, surfplattor, mobiltelefoner, skrivare och nätverksrelaterade problem. Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du även att ha hand om supporten för konferenstekniken i mötesrummen och vår teknik-studio samt våra administrativa system.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT och du har mycket goda kunskaper inom Microsoft Windows 7 och 10, Office 2016.
Goda kunskaper om nätverk, trådlös nätverksteknik, klientsäkerhet, skrivarhantering och grundläggande kunskaper av Windows server är meriterande.
Du har förmåga att självständigt felsöka och åtgärda hård- och mjukvarurelaterade problem och har även ett stort tekniskt intresse
Vi tror att det här är en tjänst för dig som drivs av problemlösning, har ett stort hjärta samt ett genuint It-intresse.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Eftersom vi arbetar nära varandra är det viktigt att du har god samarbetsförmåga.

Du tycker om att lösa varierande supportärenden, är självgående och har god förmåga att bemöta användarna på ett professionellt, pedagogiskt och positivt sätt.
Som person är du social, ansvarsfull och prestigelös.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i företagsmiljö

Arbetstid/Varaktighet

80% tillsvidareanställning. Vi tillämpar provtjänstgöring på 6 månader. Tillträde snarast efter överenskommelse

Lön

Fast månadslön

Om arbetsplatsen:

Ågrenska är en non profit organisation som expanderar, vi bedriver verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras familjer och yrkesverksamma. Ågrenska erbjuder kunskap, kompetens och erfarenhetsutbyte.
Ågrenska är  vackert beläget på Lilla Amundön i Hovås utanför Göteborg.
Mer information finns på
www.agrenska.se

Ansökan

Vi ber dig ansöka om tjänsten snarast dock senast 6 juli. Vi gör löpande urval!
Frågor om tjänsten besvaras av verksamhetsansvarig Charlotte Tellermark, charlotte.tellermark@agrenska.se

Din ansökan, inklusive CV samt personligt brev, skickas via e-post till ingela.markenstrand@agrenska.se
Märk mailet "It-support". Vi önskar dig välkommen med din ansökan.

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)