Kvinna 60+ i centrala Göteborg söker assistenter

Jag är en levnadsglad och energisk 60+ kvinna som tycker om att skratta och sjunga.

Jag stortrivs i min fina lägenhet som ligger i centrala Göteborg med promenadavstånd till Avenyn och Götaplatsen. Mina intressen är mode, heminredning, symaskin/tyger, dator, blommor, shopping, god mat och glada människor. Jag är noga med min hygien och mitt utseende och vill se bra ut varje dag. Jag tycker om ordning och reda i mitt hem men är samtidigt lite bohemisk. Djur, och speciellt hundar, älskar jag och besöker hundutställningar när jag har möjlighet. Efter en stroke 2004 är jag förlamad i min högra sida och har förlorat talet men jag har tränat upp min vänstra sida som är frisk. Jag har ett förflutet som frisör och instruktör i fallskärmshoppning samt varit en hejare på att lösa korsord och sy. Jag är rökare och i lägenheten finns en effektiv luftrenare installerad som är igång dygnet runt. I min lägenhet är det endast jag som röker men om du är rökare är du välkommen att använda min balkong. Jag använder hjälpmedel som t ex Turner och vi arbetar vid vissa tränings- och utflyktstillfällen med dubbel bemanning för att alla skall känna sig trygga och bekväma. Jag åker med färdtjänst flera gånger i veckan till olika platser i stan. Eftersom jag har förlorat mitt tal och har svårt att göra mig förstådd har jag lätt för att känna mig utlämnad. Därför behöver du som söker ha vissa kvalifikationer och erfarenheter. Vana från vård och omsorg är önskvärt, det kan vara ifrån äldreomsorg, sjukvård eller tidigare arbete som personlig assistent. Ange även detta i din ansökan. Här får du alltid den utbildning och handledning du behöver i ditt arbete och du har alltid en arbetsledare att vända dig till med dina frågor. Varmt välkommen med din ansökan, bifoga både ett CV med dina tidigare utbildningar och erfarenheter och ett personligt brev som beskriver dig som person!

Om dig

Jag söker personliga assistenter, manliga eller kvinnliga, ca ålder 35-55 år. Du som söker bör vara tålmodig, stresstålig, i god fysisk form, van att hantera hjälpmedel som turner och rullstol samt tåla tobaksrök. Goda kunskaper i svenska språket erfordras.

Din profil

Utbildning- Meriterande
Socialt arbete och omsorg
Gymnasial utbildning

Kompetenser-Meriterande
Äldreomsorg
Hemtjänst
Arbetslivserfarenhet

Meriterande
Personlig assistent:1-2 års erfarenhet

Arbetstid/Varaktighet

6 månader eller längre, Deltid 40% - 60%
Vikarie som kan leda till visstidsanställning så länge uppdraget varar. Varierande arbetstider dygnet runt, jour förekommer.

Lön

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns mellan Almega och Kommunal. Som anställd på Ågrenska har du tillgång till friskvårdsbidrag.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Martin Carlsson, assistanssamordnare, 031-750 91 00, 0709-601 774

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev.
Ange referensnummer: 4032
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy som du hittar på vår hemsida: http://www.agrenska.se/om-oss/personuppgiftspolicy/

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)