Musiker som personlig assistent sökes

Är du musiker och vill arbeta som personlig assistent med en ung kille som älskar musik?

Du som söker ska vara musikalisk, spela något eller helst flera instrument och dela killens stora intresse, musik. Vi vill även att du är lugn och harmonisk som person, ser fram emot att arbeta med en ung kille och gärna bor i närheten av Kungsbacka. Eftersom en viktig del av arbetet är att ledsaga denne kille ut i samhället vill vi att du är påhittig och bra på att ta egna initiativ. Körkort är en fördel.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en personlig assistent till en 22-årig kille som går på folkhögskola i Skåne under terminerna men som är hemma i Åsa under sommarlovet samt andra skollov och 2-3 helger i månaden. Han är en positiv och rolig kille vars största intresse är att spela, lyssna på och tala om musik. Han gillar också att gå på konserter, teater och bio samt att spela bowling och träffa kompisar. Han har ett lättare rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning och en synskada som gör att han behöver hjälp i de flesta situationer under sin dag. I arbetsuppgifterna ingår, förutom att stötta, motivera och vara hans kompis, hjälp i hans dagliga rutiner såsom matsituationer och hygien. Under sommaren är arbetet i huvudsak mån – torsdag de flesta veckorna från och med 11 juni. Ytterligare vardagar eller helgdagar tillkommer efter överenskommelse.

Lön

Enligt kollektivavtal

Anställningsvillkor

Vissa helger samt lov. Under sommaren är arbetet i huvudsak mån – torsdag de flesta veckorna från och med 11 juni. Ytterligare vardagar eller helgdagar tillkommer efter överenskommelse.

Arbetsplats

Kungsbacka

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Wilma Hemgren, Assistanssamordnare assistans@agrenska.se 0768673980 031-750 91 00

Anders Sandegård, Verksamhetschef assistans@agrenska.se  0709 100 142 031-750 91 00

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev. Ange referensnummer: 4002/2018 Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans

Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås
Tel: 031-750 91 00
E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)