Personlig assistent em/kv/natt i Varberg

Stina i Varberg söker en nattpersonal


Om dig

Jag söker nu efter en assistent som ska jobba 70%, främst em/kv/natt ca 16-08 (3,5 tim jour, resten vanliga tim) vardag som helg, men även lite dagpass regelbundet.

Du ska helst ha erfarenhet av liknande arbete, men det viktigaste är att personkemin är den rätta. Du ska vara glad och positiv, trygg och empatisk, samt ha barnasinnet kvar. Du får gärna vara kille!

Pga allergi i hemmet, är det viktigt att du alltid kan byta om innan jobbet, om du har hund/häst.

Dina arbetsuppgifter 

Jag, Stina, är en 23-årig tjej med Angelmans syndrom läs mer på länken nedan. Jag bor i Varberg med min mor och far, men sköter mig själv med hjälp av mina personliga assistenter. Jag har även fyra äldre syskon och flera syskonbarn. Som familj lever vi ekologiskt och i samklang med naturen.

Jag är en glad tjej som kan göra det mesta, men ingenting helt själv! Det innebär att jag behöver hjälp med allting i vardagen, såsom omvårdnad, mat, förflyttningar, aktiviteter och kommunikation.

Jag har bra minne, förstår talat språk och teckenspråk och är mycket bestämd av mig. Jag är väldigt social och trivs med liv och rörelse runt omkring mig. Jag är nästan alltid glad och tycker livet ska vara fyllt av lek, bus och skratt. Jag gillar att vara utomhus, gå på stan och fika, gå på konserter, att bada eller bara vara hemma och t ex se på film.

Under veckorna är jag vissa dagar på min dagliga verksamhet eller andra fasta aktiviteter. På helgerna försöker jag komma iväg på olika roliga saker.

Läs mer på Socialstyrelsen Anglemans syndrom  

Arbetstid/Varaktighet

70 % främst långpass em/kv/natt, vardag som helg, men även vissa dagpass.

Lön

Individuell lönesättning enligt kollektivavtal mellan föreningen Vårdföretagarna och Svenska Kommunalarbetareförbundet.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi finns på Lilla Amundön ca 10 km söder om Göteborg. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktpersoner

Louise Jeltin, assistanssamordnare, 031-750 91 48, assistans@agrenska.se
Anders Sandegård, verksamhetschef, 031-750 91 56, assistans@agrenska.se

Ansökan

Ansök via e-post, bifoga CV och personligt brev. OBS ange referens 4000/2018.
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

 I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy som du hittar på vår hemsida: http://www.agrenska.se/om-oss/personuppgiftspolicy/


Vi tar emot ansökan via e-post: assistans@agrenska.se

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans
Besökadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås
Tel: 031-750 91 00
E-post: assistans@agrenska.se

Relaterad information


Läs mer om Angelmans syndrom
Angelmans syndrom, öppnas i nytt fönster

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)