Dag pass i skola ca 50-80%

Personlig assistent i skolmiljö!

Om dig

Kommer du från vården, hemtjänsten eller har erfarenheter av personlig assistans och vill hitta en person att lägga fokus på samt arbeta i ett lugnare tempo, fortsätt gärna läsa ;)

Man eller kvinna spelar ingen roll, allt mellan 25-60 år. Bara du är varm som person och gillar att se till helheten av en individs liv. Skadar inte om du har lite barnasinne och gillar att ta initiativ till aktiviteter och du får gärna dela killens stora intresse för djur och musik. Det är också viktigt att du är ansvarsfull, har humor och inte är allergisk för djur.
Slutligen ska du vara bekväm med och tycka om omvårdnadsarbete, då denna del av arbetsuppgifterna ökar i takt med att killen blir sämre.

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av att jobba med barn/ungdomar med funktionsnedsättningar och/eller omvårdnadsarbete. Personlig lämplighet och rätt personkemi är dock det viktigaste. Det är bra att du tänker långsiktigt när du söker denna tjänst.

Killen bor i västra Göteborg och buss Rosa stannar precis utanför huset. Därför är det lätt att pendla från centrala Göteborg.
Utdrag från belastningsregistret krävs då killen är under 18 år. 

Dina arbetsuppgifter

Nu har du möjlighet att vara en del av våran grupp och vi söker dig som är intresserad av att arbeta mer dag pass och enstaka helg.
Främst är det 3-4 skoldagar och enstaka helgpass som är i fokus för denna tjänst. Det innebär att du börjar runt 07.00 i hemmet och slutar runt 17.00 i hemmet. Du kommer vara en del av de pedagogiska som sker i skolan, få möjlighet att utföra träning samt annat för att främja hans utveckling och stimulans. Du arbetar nära skolans pedagoger samt andra assistenter i hans klass. Viss dubbelassistans sker på morgonen och kvällen.

Det finns även möjlighet till viss arbetsledarroll i denna tjänst. Är du intresserad av schemaläggning, dokumentation, planering eller personal/rekrytering. Så har du stora möjligheter att utvecklas!

Du kommer arbeta med en glad kille på 16 år som älskar djur och natur, musik och film Assistenterna stötta honom igenom hela vardagen. Han diagnos innebär att han är blind, har talsvårigheter, begränsat minne, rörelsehinder, samt epilepsi. Med diagnosen följer också att man med tiden blir sämre och får fler funktionsnedsättningar. Därför sätter vi stor vikt vid att du ska trivas i att arbeta omvårdande och ha ett lugn. Vi lägger även stor vikt vid att du utbildas i takt med de behov som kan uppkomma. Tjänstgöringsgraden kan variera och du har stora möjligheter att vara med och påverka. Vi kan idag erbjuda allt mellan 20-80%.
Jobbet beskrivs som lugnt med din möjlighet att fokusera på en person och stötta honom i genom vardagar och utveckling!

Lön

Ågrenska följer kollektivavtal mellan Svenska kommunalarbetareförbundet och Föreningen vårdföretagarna.

Om anställningsvillkoren

Varierande arbetstider, dagar, kvällar, helger och nätter, ca 70%. Tjänstgöringsgraden är förhandlingsbar, både uppåt och nedåt, det viktigaste är att hitta rätt person.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Wilma Hemgren, Assistanssamordnare
wilma.hemgren@agrenska.se
0768673980 

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev. Ange referensnummer: 4033/2018 Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy som du hittar på vår hemsida: http://www.agrenska.se/om-oss/personuppgiftspolicy/

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)