Personlig assistent med omvårdnadserfarenhet till 16-årig kille i Sydvästra Göteborg

Vi söker en person med erfarenhet från ex vården, hemtjänsten, som är sugen på ett lugnare tempo och att fokusera på en person.

Vi söker en person med erfarenhet från ex vården, hemtjänsten ed, som är sugen på ett lugnare tempo och att fokusera på en person. Du ska kunna jobba ca 70%, men tjänstgöringsgraden är förhandlingsbar, både uppåt och nedåt, det viktigaste är att hitta rätt person. Det finns möjlighet till heltid under sommaren. Arbetet sker på dagar, kvällar, nätter och helger. Ibland är det långa dygnspass, ibland kortare pass.

Som person ska du ha barnasinnet kvar, gilla att hitta på saker och ta initiativ till aktiviteter och du ska gärna dela killens stora intresse för djur och musik. Det är också viktigt att du är ansvarsfull, har humor och inte är allergisk för djur. Slutligen ska du vara bekväm med och tycka om omvårdnadsarbete, då denna del av arbetsuppgifterna ökar i takt med att killen blir sämre.

För rätt person finns det möjlighet till arbetsledande arbetsuppgifter.

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av att jobba med barn/ungdomar med funktionsnedsättningar och/eller omvårdnadsarbete. Personlig lämplighet och rätt personkemi är dock det viktigaste. Det är bra att du tänker långsiktigt när du söker denna tjänst.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en personlig assistent som ska jobba hos en 16-årig kille i sydvästra Göteborg. Han har en sällsynt neurologisk funktionsnedsättning som bl a medför att han är blind, har talsvårigheter, begränsat minne, rörelsehinder, samt epilepsi. Med diagnosen följer också att man med tiden blir sämre och får fler funktionsnedsättningar. Trots detta lever han ett aktivt och innehållsrikt liv med hjälp av sina assistenter, utövar sina intressen runt t ex djur och musik och tar tillvara på dagen på bästa sätt. Han går i skolan dagtid och har korttidsverksamhet på Ågrenska en helg i månaden, samt extra på skolloven. Han har assistans all tid, dygnet runt. Han bor med sina föräldrar i sydvästra Göteborg i en egen, delvis avskild, del av huset och lever ett självständigt liv med hjälp av sina assistenter.

Lön

Ågrenska följer kollektivavtal mellan Svenska kommunalarbetareförbundet och Föreningen vårdföretagarna.

Om anställningsvillkoren

Varierande arbetstider, dagar, kvällar, helger och nätter, ca 70%. Tjänstgöringsgraden är förhandlingsbar, både uppåt och nedåt, det viktigaste är att hitta rätt person.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Louise Jeltin, assistanssamordnare, 031-750 91 48, assistans@agrenska.se

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev. Ange referensnummer: 4033/2018 Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)