Personlig assistent till 19-årig tjej i Lerum

Vi söker en personlig assistent till en glad 19-årig tjej, som gillar musik, cykla, ridning, bad och ibland bara vara

Ågrenska Personlig assistans söker 2 tjänster. Vi söker en personlig assistent till en glad 19-årig tjej, som gillar musik, cykla, ridning, bad och ibland bara vara. Kvinnliga sökande till dessa tjänster! Assistentjobbet innebär att vara ett stöd åt henne och på olika sätt kompensera för hennes funktionsnedsättning. Att arbeta nära och med en assistanshund ingår i arbetet. Du kommer vara hennes stöd i hemmet på eftermiddagarna och helger, samt ibland att följa med på olika aktiviteter, som att bada, rida, konserter, mm. I arbetet ingår dagliga rutiner såsom hygien, kommunikation, matsituationer, mm. Det är positivt om du har erfarenhet av arbete med människor i allmänhet och funktionshinder i synnerhet. Är du van vid tecken-som-stöd är det en merit. Fördel är om du har körkort och ev. tillgång till bil. Flexibilitet avseende arbetstider är ett stort plus.

Om dig

Vi söker dig, kvinna, som är empatisk och lyhörd. Arbetet sker mestadels i den assistansberättigades hem i Lerums kommun, eller där hon befinner sig.

Arbetstid/Varaktighet

Varierande arbetstid, dagar, kvällar, helger, så länge assistansuppdraget varar alt. timanställning.

Om anställningsvillkoren
Utdrag ur polisens belastningsregister erfordras.

Lön

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns mellan Almega och Kommunal. Som anställd på Ågrenska har du tillgång till friskvårdsbidrag.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Martin Carlsson, assistanssamordnare, 031-750 91 00, 0709-601 774

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev.
Ange referensnummer: 4036
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)