Personlig assistent till 22-årig tjej i Stora Höga

Vi söker en positiv och engagerad tjej eller kvinna som kan aktivera och ta initiativ, samtidigt som du är trygg och lugn.

Om dig

Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättningar, men rätt personkemi är det viktigaste. Du får utbildning och handledning från Ågrenska kring flickans funktionsnedsättning, svårbemästrad EP. Då det finns en katt i hemmet, får du inte vara allergisk. 

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en personlig assistent till en 22-årig tjej som bor med sin familj i Stora Höga. När hon mår bra är hon en aktiv och positiv tjej som gillar när det händer saker, men det finns också dagar då hon behöver ta det lugnt.

Hon gillar att bada, bowla, gå på Liseberg, bio, lyssna på musik och dansa, samt shoppa, men tycker också om att bara vara hemma och pyssla eller spela spel. 

Hon har svårbemästrad epilepsi vilket innebär att hon alltid måste ha en person vid sin sida. Hennes epilepsi innebär att hon får allt ifrån små anfall med frånvaroattacker och ryckningar i armar och ben till stora omfattande kramper då hon utan förvarning kan falla ihop medvetslös. Ibland måste dessa kraftiga kramper brytas med akutmedicin som hon alltid har med sig. Hon har även en intellektuell funktionsnedsättning och behöver stöttning med allt i vardagen. Under helger och vid behov arbetar man två assistenter tillsammans, sk dubbel assistans, så att man kan vara ute på aktiviteter. 

Din profil

Utbildning- Meriterande
Gymnasial utbildning

Kompetenser-Meriterande
Allmän omvårdnadserfarenhet och/eller personlig assistent:1-2 års erfarenhet

Körkort
B-krav

Arbetstid/Varaktighet

Deltid 20-40 %

Anställningsvillkor

Ca två helger i månaden, lö och sö ca kl 11-19,12-20 eller 13-21, senare tider kan förekomma, samt någon vardagkväll och extra vid behov.

Lön

Timlön. Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns mellan Almega och Kommunal. Som anställd på Ågrenska har du tillgång till friskvårdsbidrag.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Louise Jeltin, assistanssamordnare, 031-750 91 48, 0705-911 295

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev. Ange referensnummer: 4023/2017 Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)