Personliga assistenter, Varberg

Jag behöver utöka min härliga assistentgrupp med ytterligare två personer och söker nu efter assistenter som kan jobba 50% eller 70% varierande tider.

Om dig

Du ska helst ha erfarenhet av liknande arbete, men det viktigaste är att personkemin är den rätta. Du ska vara glad och positiv, trygg och empatisk, samt ha barnasinnet kvar. Du ska kunna jobba alla tider på dygnet. Pga allergi i hemmet, är det viktigt att du inte har hund/häst, eller att du alltid kan byta om innan jobbet.

Dina arbetsuppgifter

Jag, Stina, är en 21-årig tjej med Angelmans syndrom läs mer på
Socialstyrelsen, Angelmans syndrom
Ågrenskas Dokumentationer

Jag bor i Varberg med min mor och far, men sköter mig själv med hjälp av mina personliga assistenter. Jag har även fyra äldre syskon. Som familj lever vi ekologiskt och i samklang med naturen.

Jag är en glad tjej som kan göra det mesta, men ingenting helt själv! Det innebär att jag behöver hjälp med allting i vardagen, såsom omvårdnad, mat, förflyttningar, aktiviteter och kommunikation. Jag har bra minne, förstår talat språk och teckenspråk och är mycket bestämd av mig. Jag är väldigt social och trivs med liv och rörelse runt omkring mig. Jag är nästan alltid glad och tycker livet ska vara fyllt av lek, bus och skratt. Jag gillar att vara utomhus, gå på stan och fika, gå på konserter, att bada eller bara vara hemma och t ex se på film. Under veckorna är jag vissa dagar på min dagliga verksamhet eller andra fasta aktiviteter. På helgerna försöker jag komma iväg på olika roliga saker.

Din profil

Utbildning- Meriterande
Gymnasial utbildning - omvårdnad

Kompetenser-Meriterande
Allmän omvårdnadserfarenhet och/eller personlig assistent:1-2 års erfarenhet

Arbetstid/Varaktighet

6 månader eller längre, Deltid 60%

Anställningsvillkor

En tjänst på 70% och en tjänst på 50%, varav 45% är vik fram till sommaren, då den övergår till 50% fast. Varierande tider, dagar, kvällar, nätter och helger.

Lön

Timlön. Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns mellan Almega och Kommunal. Som anställd på Ågrenska har du tillgång till friskvårdsbidrag.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Louise Jeltin, assistanssamordnare, 031-750 91 48

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev. Ange referensnummer: 4000/2018
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)