Ebbas assistent - Timmar

Jobba hos Ebba som personlig assistent med flexibla timmar

Hej!

Vi söker en tjej som är intresserad av att arbeta hos Ebba som personlig assistent. Vi söker dig som är intresserad av extra timmar.

Egenskaper vi söker hos dig är att du är positiv, barnkär, handlingskraftig och har ett lugn. Om du tycker om att leka och busa är det ett plus samt om du varit personlig assistent tidigare.Du har möjligheten att åka på äventyr ihop med Ebba och därför är det till fördel om du har körkort., men det är inget krav. Du behöver tala och förstå svenska.

Vi ser att denna tjänst passar utmärkt om du studerar eller vill fylla ut dina timmar.

Dina arbetsuppgifter

Ebba är en glad och busig tjej på 8 år som älskar när det händer saker runt henne. Hon gillar att lyssna på musik och tycker om att rida. Hon bor med lillasyster och föräldrar i Lindome, 10 min från buss och pendeltåg in till/från Göteborg.

Som assistent till Ebba kommer ni busa, leka och spela musik och du kommer hjälpa henne i det grundläggande behoven som mat, hygien, träning och kommunikation. Hon sitter i rullstol och äter delvis genom PEG och hon kommunicerar med ögonen och med hjälp av ögonstyrd dator.  Du kommer också vara Ebbas möjlighet till interaktion med andra barn och hennes stöttning i hennes kommunikation utåt.

Lön

Ågrenska följer kollektivavtal mellan Svenska kommunalarbetareförbundet och Föreningen vårdföretagarna.

Om anställningsvillkoren

Tiderna är förlagda eftermiddagar, helger och dagatid under lov. Tjänstgöringsgraden är förhandlingsbar, både uppåt och nedåt, det viktigaste är att hitta rätt person.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Wilma Hemgren, assistanssamordnare, 0768- 673980, assistans@agrenska.se

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev. Ange referensnummer: 4040/2018 Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy som du hittar på vår hemsida: http://www.agrenska.se/om-oss/personuppgiftspolicy/

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)