Glad assistent till glad tjej 9 år

Jobba hos Ebba som personlig assistent

Vill du jobba som personlig assistent och kanske vara just min assistent?

Då ska du vara en glad tjej med empati och ett ansvarstagande. Jag har en diagnos som heter Rett Syndrom vilket dels innebär att jag har ett hemligt språk, upptäcker världen i min rullstol men har också lättare epilepsi och därför måste du vara trygg med att hjälpa mig i alla situationer. Du får gärna vara stark då du behöver vara den som hjälper mig med förflyttningarna.

Jag älskar musik och att busa med min lillasyster så därför är det toppen om vi delar bus som intresse. Jag har en specialanpassad bil som vi kan åka på äventyr i därför är det ett plus om du har körkort, men det är inget måste. Samt att du behöver tala och förstå svenska. Men allra viktigast är att du, jag och min familj trivs tillsammans. Så tveka inte att söka om du vill bli min assistent! Det finns möjlighet att börja så snart som möjligt! Rekryteringen sker löpande så vänta inte att skriva!

Dina arbetsuppgifter

Jag heter Ebba och är 9 år. Jag går i skolan, rider, badar och lyssnar gärna på musik eller tittar på film. Jag busar med min syster och ibland åker vi i familjen på resor eller andra äventyr. Vi bor i Lindome med 10 minuters promenad från stationen.

Mitt hemliga språk är mina ögon, mitt kommunikationskort samt min ögonstyrda dator - Tobii och med dessa kan jag berätta saker för dig. Du kommer att vara min största möjlighet i att få utveckla mitt språk men också att få kontakt med andra barn. Att vara min assistent innebär att du hjälper mig i de grundläggande behoven som mat, förflyttningar, hygien och kommunikation. Jag behöver stretcha ganska mycket så detta kommer vi också göra tillsammans. Din arbetsplats är där jag är och på vardagarna är det oftast hemma efter skolan. Men på helgerna kan det vara fullrulle.
Just nu söker jag en assistent som kan arbeta eftermiddagar och varannan helg.
Tjänsten är mellan 40-50%.

Lön

Ågrenska följer kollektivavtal mellan Svenska kommunalarbetareförbundet och Föreningen vårdföretagarna.

Om anställningsvillkoren

Personlig lämplighet är avgörande. I huvudsak är arbetstiderna förlagda till eftermiddagar/kvällar på vardag, hela dagar på helgerna samt vid skollov. Tjänsten går bra att kombinera med studier och skola.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Wilma Hemgren, assistanssamordnare, 0768- 673980, assistans@agrenska.se

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev. Ange referensnummer: 4040/2018 Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy som du hittar på vår hemsida: http://www.agrenska.se/om-oss/personuppgiftspolicy/

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)