Sommarassistent på Tjörn

Sommarassistent på Tjörn tillsammans med en glad tjej som gillar äventyr och bad!

Om dig

Hej!
Om du söker ett sommarjobb med bus och aktiviteter så hoppas jag att du läser vidare!
Du som vill vara min sommarassistent ska vara en tjej mellan 19-30 år som delar mina äventyrliga intressen, vara empatisk och ansvarstagande, positiv och trygg. Sedan skadar det inte om du är fysiskt stark eftersom jag gillar fysiska aktiviteter. Det är till fördel om du har körkort och egen bil samt tidigare erfarenheter av att arbeta med människor. Men jag tror främst på personkemi och därför blir jag glad om du skriver några personliga rader om dig själv och skickar med ditt CV så hoppas jag att vi kan börja arbeta tillsammans. 

Dina arbetsuppgifter

Jag är en tjej i tonåren som brukar vara med familjen på Tjörn. Oftast på skolloven och särskilt på Sommaren. Nu vore det toppen roligt om du skulle vilja träffas , känna efter och ev pröva på att göra roliga saker med mig ( i ditt jobb- på min fritid). Jag har inga syskon- så längtar verkligen efter någon att få vara med i vått o torrt. Förutom bad, skidor och en massa aktiva saker gillar jag särskilt teater, musik och dans

Din profil

Utbildning- Meriterande Gymnasial utbildning

Språk 

Svenska

Arbetstid/Varaktighet

 Deltid 20%-40%

Anställningsvillkor

Under sommaren då familjen är på Tjörn, helger och lov till hösten.  Utdrag ur polisens belastningsregister erfordras.

Lön

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns mellan Almega och Kommunal. Som anställd på Ågrenska har du tillgång till friskvårdsbidrag.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Wilma Hemgren, assistanssamordnare, 0768673980.

Anders Sandegård, verksamhetschef, 0709-100 142.

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev. Ange referensnummer: 4045 Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)