Teckenspråkskunnig assistent till Ebba

Ebba söker en personlig assistent som behärskar teckenspråk

Om dig

Hej!
Ebba söker en personlig assistent som behärskar teckenspråk då detta är hennes förstaspråk. Du ska vara tjej och stark i kroppen då arbetet innefattar en hel del förflyttningar. Annars ska du ha glimten i ögat och kunna busa samtidigt som du är lyhörd till Ebbas önskemål. Det är även till fördel om du har tidigare erfarenheter som personlig assistent för barn och har arbetat i en familj. Ebba har kommit upp i en ålder då hon gör vissa aktiviteter utan sina föräldrar varför det också är viktigt att du är en självständig och trygg tjej som trivs med att arbeta med barn. Det är till fördel av du har körkort men inget måste. Vi ser gärna att du och Ebba trivs ihop därför är personkemi något vi prioriterar.

Dina arbetsuppgifter

Ebba är en väldigt pigg, glad och initiativrik tjej som tycker om att vara aktiv. Hon bor i Hovås med sin familj. Hon gillar att vara ute och spela fotboll, hitta på bus men också att vara inne och spela spel på iPad/dator/TV-spel. Ebba är döv med cocheaimplantat och har en CP-skada som gör att hennes motorik och balans är kraftigt påverkad. Hon använder rullator för att gå kortare sträckor, annars sitter hon i rullstol. Ebba behöver hjälp med det mesta, alltifrån förflyttningar, hygien och toalettbesök till hjälp med att äta och klä på sig. Du kommer också att få hjälpa Ebba med hennes stretchning och motorikträning.

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare, Deltid 40%-60% Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkoren
Tiderna är förlagda efter det att hon slutat skolan, enstaka helger och längre dagpass under lov och sommar. Tjänsten går bra att kombinera med studier eller skola.

Din profil

Kompetenser
Krav

  • Teckenspråk
  • Svenska

Lön

Ågrenska följer kollektivavtal mellan föreningen Vårdföretagarna och svenska kommunalarbetareförbundet.

Om oss

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.

Kontaktperson

Anders Sandegård, verksamhetschef
assistans@agrenska.se
0709-100 142, 031-750 91 00

Wilma Hemgren, assistanssamordnare
assistans@agrenska.se
0768-673 980 

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev.
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy som du hittar på vår hemsida: http://www.agrenska.se/om-oss/personuppgiftspolicy/

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)