Utbildningskoordinator

Vår utbildningskoordinator byter bana och Ågrenska söker nu en efterträdare för att driva och vidareutveckla utbildningsverksamheten.

Om arbetsplatsen:

Ågrenska bedriver verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras familjer och yrkesverksamma. Ågrenska erbjuder kunskap, kompetens och erfarenhetsutbyte.

Arbetsuppgifter:

Som utbildningskoordinator är du en viktig del i verksamheten. Dina arbetsuppgifter består av att du ansvarar för att ta initiativ till och driva utbildningsverksamheten vilket innebär:

  • omvärldsbevakning och identifiering av behov inom området
  • kurser, utbildningar och konferenser 
  • virtuella utbildningar
  • medverkan på mässor
  • marknadsföring och försäljning av utbildningar
  • diskussioner och förhandlingar med uppdragsgivare

Vi söker dig som

Vi söker dig som har akademisk examen inom pedagogik eller motsvarande område. Du har 2-3 års dokumenterad erfarenhet av att utveckla, marknadsföra, anordna och genomföra utbildningar riktade till olika målgrupper. Arbetet kräver att du ansvarstagande och självgående och har vana att arbeta resultatinriktat. Du ska själv kunna vara aktiv som kursledare och det är meriterande om du har erfarenhet av att föreläsa inom området.

Vidare är du en utmärkt kommunikatör, har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Du behärskar officepaketet och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med sociala medier, Episerver och inDesign.

Du tycker om att knyta nya kontakter och representera vår organisation i olika sammanhang. Eftersom vi arbetar nära varandra är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet

80% tillsvidareanställning. Eventuellt med möjlighet till ytterligare 20 % anställning i kommande utbildningsprojekt.

Vi tillämpar provtjänstgöring på 6 månader. Tillträde snarast efter överenskommelse

Lön

Fast månadslön

Ansökan

Vi ber dig ansöka om tjänsten snarast senast 4 mars. Vi gör löpande urval!
Frågor om tjänsten besvaras av verksamhetsansvariga Annica Harrysson, telefon 031-750 91 68 och AnnCatrin Röjvik telefon 031-750 91 70.
Din ansökan, inklusive CV samt personligt brev, skickas via e-post till
annica.harrysson@agrenska.se 
Märk mailet "Utbildningskoordinator".

Vi önskar dig välkommen med din ansökan.

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)