Födelsedagsgåva

Känner du också någon som du vet har det mesta? Ett uppskattat sätt att gratulera din vän skulle då kunna vara en gåva till Ågrenska. Den gör alltid nytta!

Vi skickar dig ett tack kort med en hälsning  inom ett par dagar. Du kan sedan ge din vän kortet. Din vän får i efterhand en fin sammanställning där man ser vilka av ens vänner som givit gåvor till Ågrenska och med totalsumman angiven. Summan på din gåva kommer inte att synas.

Egen födelsedagsgåva

Vad önskar du dig? Är det så att du som fyller tycker att du egentligen redan har det du behöver? Meddela dina vänner att du gärna ser att de ger en gåva till Ågrenska. Varje krona gör nytta. Dina vänner som ger en gåva till Ågrenska får ett tackkort att ta med sig till ditt eventuella kalas. Till ett kalas vill ingen komma helt tomhänt, så är det trevligt att kunna visa upp ett kort där det står att din vän givit en gåva till Ågrenska i ditt namn. Du får i efterhand en fin sammanställning där du ser vilka av dina vänner som givit gåvor till Ågrenska och med totalsumman angiven.

Relaterad information

Ågrenska Vänskapsföreningen har flera insamlingskonton.

Plusgiro: 909110-9 Bankgiro: 909-1109 SMS: skriv ågrenska skicka till 72970, du ger 50 kr
Önskar du skänka större belopp skriv ågrenska och beloppet i siffror

SWISH: 1233 129 723

Ågrenska Vänskapsföreningen är medlemmar i FRII och granskas av Svensk Insamlingskontroll

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)