Friluftsdagen

Ågrenskas friluftsdag lockar elever från Göteborgs alla särskolor.

Friluftsdagen ordnas i maj varje år. Det är en heldag för eleverna på särskolorna i Göteborg med omnejd. På friluftsdagen finns möjlighet att prova på de aktiviteter som finns på Ågrenska. Det är allt från pilbågsskytte, paddling i kajak, poängpromenad till ansiktsmålning. Vi samarbetar med elever från utbildningen för aktiveringspedagoger i Mölndal.

Friluftsdag 29 maj 09.30-13.30

Vi hoppas så klart på bra väder men det är viktigt att ni tar med regnkläder och det som behövs för en heldag ute i naturen. Det finns inte möjlighet för alla att vistas inomhus vid dåligt väder.

Fika och lunch

Till fikan serveras Festis, kaffe och kanelbulle. Till lunch bjuds de på korv med mos. Det finns möjlighet att välja glutenfritt, laktosfritt, -fläsk och vegetariskt. OBS! detta måste föranmälas i webbformuläret. Om ni har elever som behöver annan sorts mat så ber vi er vänligen ta med detta.

Kontakta oss om du har frågor eller behöver komplettera din anmälan med uppgifter, antal eller specialmat.  

Varmt välkomna!

Lena Strömstedt, samordnare 031-750 91 00, vf@agrenska.se

GDPR, Personuppgiftspolicy

Läs Ågrenskas Personuppgiftspolicy

Anmälan till Friluftsdagen 2019
 
 
Specialkost
  Genom att klicka på skicka-knappen samtycker du till att Ågrenska sparar dina uppgifter för att kunna skicka information som rör Ågrenskas verksamheter till dig. Vi följer Dataskyddsförordningen vid hanteringen av dina uppgifter.
OBS! Anmälan registreras först när du får ett svarsmeddelande på skärmen. Tänk på att inte lämna sidan innan dess.
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)