Göteborgsvarvet 2017

Gör en god gärning och spring för välgörenhet. Spring för Ågrenska i Göteborgsvarvet.

Sedan 2011 har Göteborgsvarvet ett antal startplatser för välgörenhet. Ågrenska är stolta över att få vara bland de organisationer som är utvalda. Vi är med för fjärde året i rad 2017.

Förra årets intäkter gick till ett läger för syskon som har en bror eller syster med sällsynt diagnos. De har ofta upplevt svåra situationer och bär med sig upplevelser och frågor de inte kunnat dela med någon.

Med intäkterna från 2017 års löpare vill vi ge fler syskon en chans att vara i fokus.

De övriga är välgörenhetsorganisationerna är Stadsmissionen och Ung Cancer.

Spring för ett syskons skull

Viola åker gärna på fler syskonläger. Därför vill hon gärna att löpare som tränar för 2017 års Göteborgsvarv springer för Ågrenska. – Spring med hjärtat och med gott samvete. Spring för oss syskon, säger Viola.

Spring för ett syskons skull

Göteborgsvarvet 2018

Spring för Ågrenska och bidra till att syskon till barn med funktionsnedsättning får komma på läger och träffa andra i samma situation.

Göteborgsvarvet 2018

Spring för att leva

Han är Ågrenskas ambassadör inför Göteborgs-varvet 2016 och en inspiratör för att använda löpning som livets puls. Öckerö-killen blev känd med boken Löparens hjärta. Markus Torgeby inspirerade på löparträff på Ågrenska.

Spring för att leva, mer information

Syskonläger tack vare löpare 2015

Tack vare alla som sprang för Ågrenska i Göteborgsvarvet 2015 kan hon och syskon från hela Sverige vara på Lilla Amundön. Under fem aktivitetsfyllda dagar är allt fokus på dem.

Syskonläger, mer information
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)