Lekens dag

På lekens dag ska ALLA oavsett förutsättningar kunna leka, uppleva och helt enkelt ha kul. Barn och föräldrar och alla andra ska få möjlighet att träffas, umgås och få inspiration.

Lekens dag är den enda dagen under året som Ågrenska har öppet för allmänheten. På Lekens dag utforskar vi tillsammans lekens kraft och barnen och ungdomarna får möjlighet att prova på nya aktiviteter tillsammans med nya och gamla kompisar.

Vi bjuder på upplevelser, lekar, idrottsaktiviteter och mycket, mycket mer; Varför inte starta med en skatt-jakt runt ön med många kluriga frågor.

Känn den kittlande känslan av en sjöstjärna eller krabba i din hand. Fortsätt på promenaden en bit och du kan prova att gå på lina, eller cykla BMX på en bana. Kanske inte så svårt som du tror? På lekplatsen finns flera härliga gungor och ett stort skepp som barnen kan klättra och leka i.

De populära minibilarna där barnen själva är chaufförer rullar på som vanligt på ny plats vid Öbo. Det finns många olika aktiviteter och vi vågar lova att man hittar aktiviteter som passar för alla på Lekens dag.

Publikrekord på Lekens Dag - igen

Hela 1900 personer kom till årets Lekens Dag. Det blev publikrekord för andra året i rad.

Publikrekord på Lekens Dag - igen

Lekens dag 2017

26 augusti 11.00-15.00 är det Lekens dag på Ågrenska. Lekens dag är den enda dagen under året som Ågrenska har öppet för alla.

Lekens dag 2017

Besöksrekord 2015!

-Roligt att vara volontär på Lekens dag. Det säger Elif Aslan som sitter under ett parasoll på lekplatsen och gör ansiktsmålningar på barnen, som står på rad. Det är bara för barnen att välja: Vill de ha blommor i ansiktet, en mustasch eller kanske likna en sjörövare med svart lapp för öga?

Besöksrekord 2015!
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)