Diskussionsgrupp för ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

Tid - 2018
Sista anmälningsdag
Plats Familjestödsenheten, Järnbrotts Prästväg 2, 421 47 Västra Frölunda
Arrangör Familjestödsenheten. Fyra tillfällen under hösten kl. 17.00-19.00. Gruppen blir av om tillräckligt många anmäler sig. Gruppen leds av Karin Lilja, socionom och Andreas Svensson, ADHD-konsulent, Ågrenska
Kontaktuppgifter

Karin Lilja, socionom, 0708-225 096
E-postadress: familjestodsenheten@agrenska.se

Pris Kostnadsfritt, anmälan nedan
Karta Visa karta (öppnas i nytt fönster)

För unga vuxna cirka 18-25 år med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Gruppen blir av om tillräckligt många anmäler sig.

Praktiska strategier i vardagen och erfarenhetsutbyte. Gruppen leds av Karin Lilja, socionom, och Andreas Svensson, ADHD-konsulent, Ågrenska. Gruppen blir av om tillräckligt många anmäler sig.
Det finns även möjlighet för enskilda samtal med Karin och Andreas.

Dataskyddsförordningen (GDPR)

Genom att lämna uppgifter om din person godkänner du att Ågrenska/NFSD registrerar dina uppgifter i vårt administrativa system. Vi använder uppgifterna i våra interna register, för uppföljning och för att skicka information om våra verksamheter. Därutöver lämnar vi inte ut uppgifterna till annan person eller verksamhet. Du har möjlighet att få tillgång till de uppgifter vi registrerar om dig, få dem rättade, få dem raderade och få dem flyttade.
Läs Ågrenskas Personuppgiftspolicy

Anmälan Diskussionsgrupp för ungdomar Hösten 2018  
Kost
Genom att klicka på skicka knappen samtycker du till att Ågrenska sparar dina uppgifter för att kunna skicka information som rör Ågrenskas verksamheter till dig. Vi följer Dataskyddsförordningen vid hanteringen.
OBS! Anmälan registreras först när du får ett svarsmeddelande på skärmen. Tänk på att inte lämna sidan innan dess.
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)