Adhd och autism i hemmet

Tid - 2019
Sista anmälningsdag
Plats Järnbrotts Prästväg 2, ingång Teknikhuset. 421 47 Västra Frölunda
Arrangör Utbildningsverksamheten
Kontaktuppgifter

Ida Apelmo, utbildningskoordinator, 031-750 91 20, ida.apelmo@agrenska.se

Ingela Markenstrand, administratör, 031-750 91 71, ingela.markenstrand@agrenska.se

Pris FULLSATT anmälan kan göras till återbudsplatser. 370 kr inklusive moms
Länk Mer information om evenemanget (öppnas i nytt fönster)

Har du ett barn med adhd eller autism?

Välkommen till en föreläsningskväll i Järnbrott, Göteborg, med möjlighet att träffa andra föräldrar till barn med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Här får du praktiska exempel på hur du kan stötta barn med neuropsykiatriska svårigheter.

Kvällen fokuserar på bemötande vid svåra beteenden. Vi ger dig en introduktion till begreppet lågaffektivt bemötande samt metoder och strategier att använda för att underlätta vardagen i hemmet. Du får också möjlighet att utbyta tankar och idéer med andra föräldrar.

Innehållet i föreläsningen förutsätter att du har grundläggande kunskaper om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar såsom adhd och autism. Vi fokuserar exemplen främst på barn i åldrarna ca 7 år upp till övre tonåren.

OBS: Föreläsningen äger rum i västra Göteborg, Järnbrotts Prästväg 2.

Föreläsare

Andreas Svensson-Foto

Andreas Svensson är specialpedagog och har mångårig erfarenhet att arbeta inom fältet neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.  Han arbetar som adhd-konsulent i Göteborg och i Ågrenskas korttidsverksamhet för barn och unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

 

 

Målgrupp

Föräldrar och andra närstående

Anmälan

Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person. Vid avbokning senare än 14 dagar före debiteras halva avgiften. Vid avbokning senare än 7 dagar innan debiteras hela avgiften. Vid överlåtande av plats meddela namnändring samt eventuella önskemål om specialkost. Genom att lämna uppgifter om din person godkänner du att Ågrenska/NFSD registrerar dina uppgifter i vårt administrativa system. Vi använder uppgifterna i våra interna register, för uppföljning och för att skicka information om våra verksamheter. Därutöver lämnar vi inte ut uppgifterna till annan person eller verksamhet. Du har möjlighet att få tillgång till de uppgifter vi registrerar om dig, få dem rättade, få dem raderade och få dem flyttade.

Läs Ågrenskas Personuppgiftspolicy

FULLSATT anmälan kan göras till återbudsplatser. 

Anmälan Adhd och autism i hemmet
 Faktureringsadress om annan än ovan
Kostnadsställe/mottagarkod/beställar-id/referensnummer
 
Kost/Allergi:
 
 Genom att klicka på skicka-knappen samtycker du till att Ågrenska sparar dina uppgifter för att kunna skicka information som rör Ågrenskas verksamheter till dig. Vi följer Dataskyddsförordningen vid hanteringen av dina uppgifter.
OBS! Anmälan registreras först när du får ett svarsmeddelande på skärmen. Tänk på att inte lämna sidan innan dess. Problem med att skicka anmälan v.g. använd PDF-filen ovan.
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)