Adhd och autism i vardagen, del 1

Tid - 2019
Sista anmälningsdag
Plats Ågrenska, Lilla Amundön, Hovås. Lokal: Ågrenska Akademin, Drottning Silvias hörsal.
Arrangör Utbildningsverksamheten
Kontaktuppgifter

Ida Apelmo, utbildningskoordinator, 031-750 91 20, ida.apelmo@agrenska.se

Ingela Markenstrand, administratör, 031-750 91 71, ingela.markenstrand@agrenska.se

Pris FULLSATT anmälan kan göras till återbudsplatser. Ett nytt föreläsningstillfälle kommer till hösten, den 11 september. Anmälan öppnar i april. 370 kr inklusive moms (296 kr exklusive moms). I priset ingår kaffe och smörgås. Vid anmälan av en grupp på fem personer eller fler får ni 5 % rabatt på hela bokningen.
Länk Mer information om evenemanget (öppnas i nytt fönster)

En handfast föreläsning för dig som vill veta mer om grunderna i neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som adhd och autism.

Innehåll:                                     

Våren 2019 bjuder vi återigen in till de två fristående föreläsningar på temat neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Adhd och autism i vardagen, del 1 ger grundläggande diagnosinformation om olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som tex adhd, autism och Tourettes syndrom. Vi beskriver vad diagnoserna innebär och hur de påverkar vardagen. Vi ger praktiska exempel på hur vi i omgivningen kan stötta och underlätta för personer med neuropsykiatriska svårigheter.

Del 2 ges den 13 mars som en fristående fortsättning för dig som önskar fördjupning inom bla lågaffektivt bemötande.

Föreläsare
     

Andreas Svensson- FotoAndreas Svensson, ADHD-konsulent, Ågrenska
Andreas är specialpedagog och föreläsare och har mångårig erfarenhet med inriktning på svårigheter inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
Han arbetar som ADHD- konsulent i Göteborg och i Ågrenskas korttidsverksamhet för barn och unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

 

 

Målgrupp    

Personal inom förskola, skola, fritidsverksamhet, korttidsverksamhet, personlig assistans, föräldrar och andra närstående m.fl.

Anmälan

Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person. Vid avbokning senare än 14 dagar före debiteras halva avgiften. Vid avbokning senare än 7 dagar innan debiteras hela avgiften. Vid överlåtande av plats meddela namnändring samt eventuella önskemål om specialkost.
Genom att lämna uppgifter om din person godkänner du att Ågrenska/NFSD registrerar dina uppgifter i vårt administrativa system. Vi använder uppgifterna i våra interna register, för uppföljning och för att skicka information om våra verksamheter. Därutöver lämnar vi inte ut uppgifterna till annan person eller verksamhet. Du har möjlighet att få tillgång till de uppgifter vi registrerar om dig, få dem rättade, få dem raderade och få dem flyttade.
Läs Ågrenskas Personuppgiftspolicy

FULLSATT anmälan kan göras till återbudsplatser.
Ett nytt föreläsningstillfälle kommer till hösten, den 11 september. Anmälan öppnar i april

Anmälan Adhd och autism i vardagen 27 februari 2019
 Faktureringsadress om annan än ovan
Kostnadsställe/mottagarkod/beställar-id/referensnummer
 
Kost/Allergi:
 
 Genom att klicka på skicka-knappen samtycker du till att Ågrenska sparar dina uppgifter för att kunna skicka information som rör Ågrenskas verksamheter till dig. Vi följer Dataskyddsförordningen vid hanteringen av dina uppgifter.
OBS! Anmälan registreras först när du får ett svarsmeddelande på skärmen. Tänk på att inte lämna sidan innan dess. Problem med att skicka anmälan v.g. använd PDF-filen ovan.
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)