Adhd och autism i vardagen, del 2

Tid - 2019
Sista anmälningsdag
Plats Ågrenska, Lilla Amundön, Hovås. Lokal: Ågrenska Akademin, Drottning Silvias hörsal.
Arrangör Utbildningsverksamheten
Kontaktuppgifter

Ida Apelmo, utbildningskoordinator, 031-750 91 20, ida.apelmo@agrenska.se

Ingela Markenstrand, administratör, 031-750 91 71, ingela.markenstrand@agrenska.se

Pris 370 kr inklusive moms. 296 kr exklusive moms. I priset ingår kaffe och smörgås. Vid anmälan av en grupp på fem personer eller fler får ni 5 % rabatt på hela bokningen.

Bemötande vid svåra beteenden - metoder och strategier ur ett lågaffektivt förhållningssätt

Innehåll:                                                 

Våra två fristående föreläsningar på temat neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, i februari och mars, blev snabbt fullbokade. Nu erbjuds ett extra tillfälle av del 2.

I Adhd och autism i vardagen, del 2 fokuserar vi på bemötande vid svåra beteenden. Vi ger en fördjupning i begreppet lågaffektivt bemötande och ger dig metoder och strategier att använda när du möter personer med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Denna föreläsning förutsätter att du har grundläggande kunskaper om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som adhd och autism. 

Föreläsare

Andreas Svensson

 

Andreas Svensson, Adhd-konsulent, Ågrenska 
Andreas är specialpedagog och föreläsare och har mångårig erfarenhet med inriktning på svårigheter inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.  
Han arbetar som Adhd- konsulent i Göteborg och i Ågrenskas korttidsverksamhet för barn och unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. 

 

Målgrupp

Personal inom förskola, skola, fritidsverksamhet, korttidsverksamhet, personlig assistans, föräldrar och andra närstående m.fl.

Anmälan

Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person. Vid avbokning senare än 14 dagar före debiteras halva avgiften. Vid avbokning senare än 7 dagar innan debiteras hela avgiften. Vid överlåtande av plats meddela namnändring samt eventuella önskemål om specialkost.
Genom att lämna uppgifter om din person godkänner du att Ågrenska/NFSD registrerar dina uppgifter i vårt administrativa system. Vi använder uppgifterna i våra interna register, för uppföljning och för att skicka information om våra verksamheter. Därutöver lämnar vi inte ut uppgifterna till annan person eller verksamhet. Du har möjlighet att få tillgång till de uppgifter vi registrerar om dig, få dem rättade, få dem raderade och få dem flyttade.
Läs Ågrenskas Personuppgiftspolicy

Anmälan Adhd och autism i vardagen 7 maj 2019
 Faktureringsadress om annan än ovan
Kostnadsställe/mottagarkod/beställar-id/referensnummer
 
Kost/Allergi:
 
 Genom att klicka på skicka-knappen samtycker du till att Ågrenska sparar dina uppgifter för att kunna skicka information som rör Ågrenskas verksamheter till dig. Vi följer Dataskyddsförordningen vid hanteringen av dina uppgifter.
OBS! Anmälan registreras först när du får ett svarsmeddelande på skärmen. Tänk på att inte lämna sidan innan dess. Problem med att skicka anmälan v.g. använd PDF-filen ovan.
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)