"Häng med ut"

Tid - 2018
Sista anmälningsdag
Plats Ågrenska, Lilla Amundön, Hovås Lokal: Ågrenska Akademin, Drottning Silvias hörsal
Arrangör Utbildningsverksamheten
Kontaktuppgifter

Ida Apelmo, utbildningskoordinator, 031-750 91 20, ida.apelmo@agrenska.se

Ingela Markenstrand, administratör, 031-750 91 71, ingela.markenstrand@agrenska.se

Pris 200 kr exkl. moms. 250 kr inklusive moms. I priset ingår fika.

Häng med ut! Med den här utbildningen vill vi väcka intresse för uteaktiviteter och ge konkreta exempel på aktiviteter och metoder som lämpar sig för barn och unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Utbildningen ges som en pilotutbildning.

Innehåll:                                     

Vad kan det innebära att ha Adhd, Add, Autism eller Asperger. Vad kan vi göra för att underlätta vardagen? Att åka iväg på en dagsutflykt, prova på en ny aktivitet, på ett nytt ställe kan vara krävande och svårt. Petter och Andreas berättar och visar hur de jobbar med förberedelser, motivation, planering och friluftsaktiviteter för barn och ungdomar med Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. 

Föreläsare

Andreas Svensson

 Andreas Svensson är specialpedagog och föreläsare. Andreas har mångårig erfarenhet med inriktning på svårigheter inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Arbetar som ADHD- konsulent i Göteborg och i Ågrenskas korttidsverksamhet för barn och unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

 

 
 

Petter Lidenberg

 
Petter Lidenberg arbetar sedan många år i Ågrenskas korttids och lägerverksamhet för barn och unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Han är utbildad vildmarksguide och har stor erfarenhet av att använda naturen som inspiration för olika aktiviteter. Är också mästare i Kajaksurfing.

 

 

Målgrupp

Föräldrar och närstående, personal inom korttids- och lägerverksamheter, skola m.fl.

Anmälan

Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person. Vid avbokning senare än 14 dagar före debiteras halva avgiften. Vid avbokning senare än 7 dagar innan debiteras hela avgiften. Vid överlåtande av plats meddela namnändring samt eventuella önskemål om specialkost.
Genom att lämna uppgifter om din person godkänner du att Ågrenska/NFSD registrerar dina uppgifter i vårt administrativa system. Vi använder uppgifterna i våra interna register, för uppföljning och för att skicka information om våra verksamheter. Därutöver lämnar vi inte ut uppgifterna till annan person eller verksamhet. Du har möjlighet att få tillgång till de uppgifter vi registrerar om dig, få dem rättade, få dem raderade och få dem flyttade.
Läs Ågrenskas Personuppgiftspolicy

Anmälan Häng med ut
 Faktureringsadress om annan än ovan
Kostnadsställe/mottagarkod/beställar-id/referensnummer
 
Kost/Allergi:
 
 Genom att klicka på skicka knappen samtycker du till att Ågrenska sparar dina uppgifter för att kunna skicka information som rör Ågrenskas verksamheter till dig. Vi följer Dataskyddsförordningen vid hanteringen. www.agrenska.se/personuppgiftspolicy
OBS! Anmälan registreras först när du får ett svarsmeddelande på skärmen. Tänk på att inte lämna sidan innan dess. Problem med att skicka anmälan v.g. använd PDF-filen ovan.
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)