Utveckling genom lek - workshop

Tid - 2018
Sista anmälningsdag
Plats Ågrenska, Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås. Lokal: Vinga
Arrangör Utbildningsverksamheten
Kontaktuppgifter

Ingela Markenstrand, administratör, 031-750 91 71, ingela.markenstrand@agrenska.se

Pris 895 kr exklusive moms, 1120 kr inklusive moms. I priset ingår material samt kaffe och kaka. Väljer du att delta även under förmiddagens utbildning ingår lunch.
Länk Mer information om evenemanget (öppnas i nytt fönster)

Söker du nytt material och nya lekar till ditt barn eller din verksamhet? Har du deltagit i vår inspirerande utbildning ”Utveckling genom lek” - kom till Ågrenska och tillverka under ledning av vår erfarna personal.

Innehåll:          

Vi tillverkar material för lek och aktivtet att ta med hem eller till ditt arbete.

Denna eftermiddag får du möjlighet att tillverka:                     

  • Lukt och ljudburkar
  • Veckotavla med veckodagar och väder
  • Bingospel
  • Aktivitetstärning
  • Aktivitetspromenad
  • Mobilt schema med aktivitetskort

Sagt om workshopen:

"Möjligheten att åka iväg med ett "gäng" pedagoger som arbetar med barn på tidig utvecklingsnivå, och att få tillverka material på plats var extra betydelsefullt"

"Mycket bra upplägg med föreläsning och inspiration på fm och eget arbete med material under workshopen på em."

"Vi fick ta del av enkla och tydliga idéer som är lätta att applicera på sin egen verksamhet. Särskilt hur man kan använda med bildstöd med barnen. Vi fick inte bara se material utan även hur de kan användas vilket gjorde att det bara var att sätta igång och pröva!"

Föreläsare

Föreläsare Anna och Ulrika-Foto

 

 

 

 

 

 

 Anna Glenvik och Ulrika Alexandersson har båda lång erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och vuxna med sällsynta diagnoser. Deras specialområden är autism och pedagogik för barn och ungdomar på tidig utvecklingsnivå. Att omsätta teoretiska kunskaper i praktisk verklighet är ett av deras verktyg.

Målgrupp

Workshopen vänder sig till dig som samma dag eller tidigare har deltagit i utbildningen: Utveckling genom lek – inspirerande tydliggörande pedagogiska aktiviteter för barn och unga med behov av struktur.

Anmälningsvillkor

Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person. Vid avbokning senare än 14 dagar före kurstillfället debiteras halva kursavgiften. Vid avbokning senare än 7 dagar innan kurstillfället debiteras hela kursavgiften. Vid överlåtande av plats är vi tacksamma för information om namnändring samt eventuella önskemål om specialkost.

Dataskyddsförordningen (GDPR)

Genom att lämna uppgifter om din person godkänner du att Ågrenska/NFSD registrerar dina uppgifter i vårt administrativa system. Vi använder uppgifterna i våra interna register, för uppföljning och för att skicka information om våra verksamheter. Därutöver lämnar vi inte ut uppgifterna till annan person eller verksamhet. Du har möjlighet att få tillgång till de uppgifter vi registrerar om dig, få dem rättade, få dem raderade och få dem flyttade. 

Anmälan PDF, öppnas i nytt fönster

.

Anmälan Utveckling genom lek-Workshop
 Faktureringsadress om annan än ovan
Kostnadsställe/mottagarkod/beställar-id/referensnummer
 
Kost/Allergi:
 
OBS! Anmälan registreras först när du får ett svarsmeddelande på skärmen. Tänk på att inte lämna sidan innan dess.
Problem med att skicka anmälan v.g. använd PDF-filen ovan
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)