Konferens och catering

Konferera för en sällsynt god sak. Ågrenska är en mötesplats där ditt besök gör skillnad. Vi erbjuder en unik skärgårdsmiljö och välutrustade lokaler på Lilla Amundön, en pärla endast 15 minuter från centrala Göteborg. Beställ din catering från vårt kök till ditt. Våra menyer är inspirerade av havet, grönskan och den friska luften.


Lena Strömstedt

Event-, konferens-och säljkoordinator


Fotograf Mette Larsen

Ågrenska har allt det du kan vänta dig av en konferensmiljö i en rofylld och energigivande miljö i havsbandet. En läcker buffé med dessert ingår. Vi har en egen dietist och kan därför ta särskild hänsyn till specialla önskemål när det gäller kosten.

Vi erbjuder också olika aktiviteter för att stärka gemenskapen under konferensen.

Konferera för en sällsynt god sak

Allt överskott från konferens och catering går oavkortat till Ågrenskas ickevinstdrivande arbete för barn, unga, familjer och vuxna med funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser.

Konferens

Ågrenska har ett flertal konferenslokaler, för både mindre och större grupper, alla med promenadavstånd till havet.

Konferens, mer information

Aktiviteter

Ågrenska erbjuder olika aktiviteter under er konferens på Lilla Amundön. Utveckla arbetsgruppen med gemensamma lekfulla övningar på vår fantastiska skärgårdsö där havet, klipporna och grönskan alltid är nära. Bada bastu, gå en aktiv poängpromenad eller prova 5-kamp.

Aktiviteter, mer information

Catering

Beställ din catering från oss och få det goda samvetet på köpet. För oss på Ågrenska är en måltid mer än mat. När vi skapar våra menyer hämtar vi inspiration från Lilla Amundöns salta hav, granitklipporna, grönskan och den friska luften.

Catering, mer information
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)