Anmälningsvillkor

Följande villkor gäller vid anmälan till kurser och utbildningar.

Anmälan till kursen

När du klickat på ”Skicka” har du anmält dig till kursen. Ett fönster med meddelande om att vi tagit emot din anmälan öppnas på din skärm. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person. Om du överlåter din plats till annan vill vi att du kontaktar oss.

Bekräftelse och fakturering

Innan kursstart får du en bekräftelse med viktiga uppgifter som gäller kursen. Faktura skickas efter avslutad kurs och ska betalas enligt de betalningsvillkor som anges på fakturan.

Avbokning

Vid avbokning senare än 14 dagar före kursstart debiteras halva kursavgiften. Vid avbokning senare än 7 dagar före kursstart debiteras hela avgiften.

Inställd kurs

Om kursen ställs in får du meddelande om det senast en vecka innan kursstart.

Behandling av personuppgifter

Genom att lämna uppgifter om ditt namn, din arbetsplats och/eller din e-postadress godkänner du att Ågrenska/NFSD registrerar dina uppgifter i vårt administrativa system. Vi använder uppgifterna i vårt kundregister och för att skicka information om våra verksamheter. Du har möjlighet att få tillgång till de uppgifter vi registrerar om dig och att få uppgifterna raderade. Vi lämnar inte ut uppgifterna till annan person eller verksamhet.

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)