Anmälningsvillkor för konferensdagar

Följande villkor gäller vid anmälan till VGR konferensdag om sällsynta diagnoser

Anmälan till konferensen

När du klickat på ”Skicka” har du anmält dig till konferensen. Ett fönster med meddelande om att vi tagit emot din anmälan öppnas på din skärm. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person. Om du överlåter din plats till annan vill vi att du kontaktar oss.

Bekräftelse och fakturering

Innan start får du en bekräftelse med viktiga uppgifter som gäller konferensen. Faktura skickas också innan konferensen och ska betalas enligt de betalningsvillkor som anges på fakturan.

Avbokning

Vid avbokning senare än 14 dagar före konferensen debiteras halva avgiften. Vid avbokning senare än 7 dagar före konferensen debiteras hela avgiften.

Inställd konferens

Om konferensen ställs in får du meddelande om det senast en vecka innan konferensen. Eventuell inbetald avgift och kringkostnader återbetalas.

Behandling av personuppgifter

De av dig registrerade uppgifterna om namn, arbetsplats och adress registreras i Ågrenskas administrativa system tillsammans med uppgift om vilken konferens du anmält dig till. Vi använder uppgifterna i vårt kundregister, för deltagarlistor och för att skicka information till dig om Ågrenskas verksamheter. Du har möjlighet att få tillgång till de uppgifter vi registrerar om dig och att få uppgifterna raderade. Vi lämnar inte ut uppgifterna till annan person eller verksamhet.  

Vårdprocesser genom hela livet

Centrum för sällsynta diagnoser Väst bjuder, i samarbete med Ågrenska och Nationella Funktionen Sällsynta Diagnoser, in till en konferensdag för att diskutera sällsynta diagnoser och vårdprocesser genom hela livet för personer som lever med sällsynta diagnoser.

Vårdprocesser genom hela livet, mer information
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)