Anmäl dig till Göteborgsvarvet och skänk 100 kr till Ågrenska

Löpare som inte springer för Team Ågrenska, kan ändå stötta vårt arbete genom att anmäla sig under perioden 1-10 november. 100 kr av avgiften går då till vår betydelsefulla syskonvecka.

Extrasatsning 

Göteborgsvarvet gör nu en extra satsning och har satt upp som mål att samla in minst 100 000 kronor under november månad, till de tre förmånstagarna Ågrenska, Stadsmissionen och Ung Cancer. Alla som anmäler sig till Göteborgsvarvet under november bidrar automatiskt till välgörande ändamål med 100 kr. Den extra hundralappen går 1-10 november till Ågrenska.

Vi hoppas detta skall uppmärksamma det arbete som görs av de olika förmånstagarna lite extra. Många löpare har nu också möjlighet att sätta upp ett mål för sig själva och samtidigt göra en viktig insats för andra, säger Varvsgeneralen Bo Edsberger.

Detta gör att även du som inte har tänkt springa för Team Ågrenska kan göra en insats, helt enkelt genom att anmäla dig 1-10 november. För att gå med i Ågrenskas lag, anmäla dig till Göteborgsvarvet eller läsa mer om syskonveckan, se länken nedan.

Göteborgsvarvet med Ågrenska

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)