covid-19 situationen och dess påverkan på Ågrenskas verksamheter.

Ågrenska är i kontakt med olika myndigheter och följer utvecklingen noga. Vi anpassar våra olika verksamheter utifrån rådande förutsättningar. Har man sjukdomssymtom skall man i dagsläget inte delta i våra verksamheter.

Vi vill tacka alla barn, unga och vuxna för att ni alla har varit så positiva och förstående till att vi på grund av covid-19 situationen tvingades flytta fram en rad verksamheter som vi skulle genomfört innan sommaren.

Efter ständig nära dialog med medicinsk expertis har vi gjort en hel del anpassningar och vidtagit försiktighetsåtgärder i samtliga delar av verksamheten för att kunna bedriva en så trygg verksamhet som möjligt. Vi är oerhört glada att sedan augusti kunna erbjuda våra gäster att återigen få åtnjuta våra numera "covid-19 anpassade" verksamheter. Flera av våra aktiviteter genomförs på Lilla Amundön, andra görs på andra platser eller helt digitalt på distans. Har du några frågor är du alltid hjärtligt välkommen att höra av dig till din eller annan kontaktperson på Ågrenska.

Tack och var rädd om dig och de dina - välkomna.
Hoppas att vi ses snart!

Sällsynta hälsotillstånd och covid-19

Vad gäller för dig och dina nära som har ett sällsynt hälsotillstånd under covid-19 pandemin?

Ordförande i den expertgrupp som granskar texterna i kunskapsdatabasen för sällsynta hälsotillstånd, seniorprofessor Anders Fasth, förklarar.

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)