covid-19 situationen och dess påverkan på Ågrenskas verksamheter.

Ågrenska är i kontakt med olika myndigheter och följer utvecklingen noga. Vi anpassar våra olika verksamheter utifrån rådande förutsättningar. Har man sjukdomssymtom skall man i dagsläget inte delta i våra verksamheter.

Vi vill tacka alla barn, unga och vuxna för att ni alla fortsatt har varit så positiva och förstående till våra anpassningar på grund av Covid-19 pandemin. I nära dialog med medicinsk expertis har vi vidtagit försiktighetsåtgärder och anpassat samtliga delar av verksamheten. Allt för att kunna bedriva så trygga och säkra verksamheter som möjligt. Flera av våra aktiviteter genomförs på Lilla Amundön, andra görs på andra platser eller helt digitalt på distans. Vår konferensverksamhet har ett maxantal på 100 deltagare och följer de råd som Folkhälsomyndigheten ger. Har du några frågor är du alltid hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på Ågrenska.

Tack och var rädd om dig och de dina.
Hoppas att vi ses snart!

Sällsynta hälsotillstånd och covid-19

Vad gäller för dig och dina nära som har ett sällsynt hälsotillstånd under covid-19 pandemin?

Ordförande i den expertgrupp som granskar texterna i kunskapsdatabasen för sällsynta hälsotillstånd, seniorprofessor Anders Fasth, förklarar.

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)