Lekens dag

Den 24 augusti öppnande vi grindarna för årets Lekens dag.

Lekens dag fototävlingen 2019 Vinnare! 1. Emmyly Bönfors. Fotografi på två kompisar som håller om varandra och tittar på Trollkarlen A:son B:son C:son. 2. Maria Cruz Sörensen. Lycklig kille och poliskonstapel som står framför en polisbil. 3. Grethe Österberg. Full aktivitet med barn som klättrar i låghöjdsbanan på Ågrenska.

Välkomnar alla som vill stödja Ågrenskas arbete med barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar. Vi bjuder på en rad olika aktiviteter och lekar, där vi vågar lova att det finns något som passar för alla.

Ta med familj och vänner och njut av en lekfull dag, fylld av aktiviteter och underhållning. Aktiviteterna är gratis och vi blir glada om ni stödjer Ågrenska genom att köpa fika och lotter.

Stöd Ågrenska

Det kommer att finnas caféer på flera ställen på ön där vi säljer korv med bröd eller varför inte en nygräddad våffla med grädde? 
Under dagen kommer det att finnas lotteri för både barn och vuxna där ni kan vinna riktigt fina priser. Allt överskott går till att skapa minnesvärda och spännande upplevelser för alla barn och ungdomar i Ågrenskas olika verksamheter.

Kom ihåg att ta med växelpengar. För att köpa lotter eller fika går det endast att betala kontant eller med Swish. (vi tar ej kortbetalning)

Parkering

Parkering (betalparkering) finns på Stora Amundön. 

Tävla med din lekens dag bild!
- Vinn biobiljetter!

Lägg upp din bästa selfie/groupie från Lekens dag på Instagram och använd hashtaggen #agrenska30ar.
Du kan också ta bilder vid vår fina fotovägg (nummer 5 på lekens dag kartan).
Lycka till!


Tävlingsinformation
Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Ågrenskas personuppgiftspolicy. Fullständig policy finns på Ågrenskas hemsida. Anställda på Ågrenska och deras familjer kan ej delta i tävlingen. Borttappad, icke utnyttjad eller returnerad vinst ersätts ej. Ågrenska ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen. Ågrenska ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Ågrenska. Fullständigt namn på vinnare publiceras på Ågrenskas hemsida och/eller sociala medier efter dragningen. Om den kontaktade vinnaren inte svarar inom 48 timmar går vinsten vidare. Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Instagram.


GDPR
Under dagen kommer vi att ta bilder och filma. Dessa kan komma att användas för att informera om Ågrenskas verksamhet på vår webbplats och i sociala media. 
Vill du inte synas på bild be fotografen att vänligen ta bort fotot du finns med på. Du kan även i efterhand be oss ta bort en bild. Kontakta då dataskyddsombudet@agrenska.se.

Vi hoppas att alla våra besökare kommer att få en kul och glädjefylld dag!

tidslinje Nya Ågrenska

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)