Eftermiddag + helg, samt pedagogiskt ansvar för den som önskar

Personlig assistent med pedagogiskt ansvar.

Om Ågrenska som arbetsgivare

Som anställd på Ågrenska blir Du del av en unik organisation. Vi kämpar för ett optimalt liv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser. Det har vi gjort i över hundra år och tillsammans gör vi stor skillnad. När Du jobbar hos oss på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i Din roll som personlig assistent.

Om dig 

Vi söker dig som är intresserad av att kombinera ditt arbete som personlig assistans med ett pedagogiskt arbete,  men det är inget måste ;). 

Har du ett extra intresse för att hitta vägar till kommunikation för icke talande samt lek för barn utan egen motorik. Är du en person som inte ser hinder utan möjligheter, som vågar prova nytt och är drivande till att ge en meningsfull och värdig vardag till barn med stora svårigheter. Sök !

Du som söker bör ha erfarenheter av att arbeta med barn och i synnerhet barn med funktionshinder. Du får gärna har erfarenhet av vårdyrket eller en relevant utbildning då arbetet innebär medicinsk sjukvård, medicinering, sondmaten och hjälpmedel som du behöver komma överens med. Bredvidgång ingår för att du och brukaren ska bli trygga.

Du ska vara rökfri inget krav på körkort.

Vi söker dig som vill arbeta flexibla tider, eftermiddagar och helger 70% på schema med möjlighet till mer. Är du även intresserad av pedagogiskt ansvar höjs även din tjänstgöringsgrad.

Dina arbetsuppgifter

Som personlig assistent i denna tjänst är din främsta uppgift att stötta denna kille på 7 år i sin vardag.
Hans storebror har också assistans och därför arbetar du aldrig ensam, utan dessa två tycker det är kul att göra saker tillsammans.

En normal arbetsdag kan innebära att du hämtar från skolan i Alingsås, du börjar oftast 14:45. Hemma äter ni middag, är ute och gungar, myser eller leker pirater. Sedan är det nattning tills att nattpersonalen kommer och du slutar 22.00.
På helgerna finns det möjlighet till mer äventyr som att åka till Liseberg, kasta sten vid vattnet, åka på äventyrsbad eller pyssla. Om du gillar att läsa sagor, sjunga eller göra musikgympa så är det varmt uppskattat. Bröderna har ett hemligt språk och talar därför med ögonen, olika ljud eller stödtecken.

Båda bröderna har en utvecklingsstörning och därför ges du som har intresse för det pedagogiska stor möjlighet att planera och skapa utveckling. Vi schemalägger gärna planeringstid utanför arbetet för denna uppgift. I arbetet igår det också hantering av epilepsi, medicin, inhalator, mat via PEG, lyft som hjälpmedel samt att syrgas kan behövas ibland.

Tjänst: 70% på schema med möjlighet till mer. 

Sök tjänsten

  • Skicka ansökan till assistans@agrenska.se, Bifoga CV och personligt brev, samt ange referensnummer 4050/2019. 
  • Kontaktperson: Assistanssamordnare, Wilma Lundberg, 0768-673980 och Anna Johannesson, 0709964273
  • Ansök om utdrag från belastningsregistret, på nedan länk, för att arbeta med barn och unga inom LSS 

Utdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Läs Ågrenskas Personuppgiftspolicy

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans 
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås 
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås 
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

 

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)