Dagtid i skola 80%

Arbeta i skolmiljö och i hemmet. Tjänst på 80% med go kille

Om Ågrenska som arbetsgivare 

Som anställd på Ågrenska blir Du del av en unik organisation. Vi kämpar för ett optimalt liv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser. Det har vi gjort i över hundra år och tillsammans gör vi stor skillnad. När Du jobbar hos oss på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i Din roll som personlig assistent.

Om dig

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i en skolmiljö men också vara en del av ett större assistansteam. Du får gärna vara en person som ser möjligheter istället för hinder och har en busig sida. Killen på 9 år som du kommer arbeta med älskar bus och lek, därför vill vi att du ska möjliggöra detta. Och har du ett extra intresse för att hitta vägar till kommunikation för icke talande samt lek för barn utan egen motorik, tveka inte att söka!

Du som söker bör ha erfarenheter av att arbeta med barn och i synnerhet barn med funktionshinder. Du får gärna har erfarenhet av vårdyrket eller en relevant utbildning då arbetet innebär medicinsk sjukvård, medicinering, sond och hjälpmedel som du behöver komma överens med. Bredvidgång ingår för att du och brukaren ska bli trygga.

Krav
- Inte vara allergisk mot hund
- Det finns hund i hemmet
- Inte vara allergiskt mot nötter
- Ej röka - Fungerar inte för pojkens andning
- Det finns inget krav på körkort.

Dina arbetsuppgifter

Som personlig assistent i denna tjänst är din främsta uppgift att stötta denna kille på 9 år i sin vardag under skoltid och viss tid i hemmet och en helg i månaden.

En normal arbetsdag innebär att du åker med killen från hemmet runt 7:30 till skolan i färdtjänst och sedan hem ingen tillsammans runt 15:00, du slutar runt 17 tiden. Under skolans gång är det du som får möjligheten att föra hans talan och stötta honom under dagen. Du stöttar upp både i det pedagogiska tillsammans med elevassistenterna samt ser till hans grundläggande och medicinska behov. Din arbetsplats är där han är vilket kan innebära både i skola och i hemmet.

Ni kommer även få fin möjlighet att hitta på saker efter skolan och vem vet, kanske skolka för lite äventyr mitt på dagen;) Hans förflyttning sker med rullstol och hans kommunicerar med ögonen och din förmåga att tolka och känna in. I arbetet ingår det också hantering av epilepsi, medicin, inhalator, sond, lyft som hjälpmedel samt att syrgas kan behövas ibland.

Tjänst: 80%
Vardagar i skolan ca 07:30-17:00 + en  helg i månaden. 

Sök tjänsten

  • Skicka ansökan till assistans@agrenska.se, Bifoga CV och personligt brev, samt ange referensnummer 4049/2019. 
  • Kontaktperson: Assistanssamordnare, Wilma Lundberg, 0768-673980 och Anna Johannesson, 0709964273
  • Ansök om utdrag från belastningsregistret, på nedan länk, för att arbeta med barn och unga inom LSS 

Utdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Läs Ågrenskas Personuppgiftspolicy

 

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy som du hittar på vår hemsida: http://www.agrenska.se/om-oss/personuppgiftspolicy/

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)