Junior it support

Vill du jobba på en sällsynt god arbetsplats?

Arbetsuppgifter

Den dagliga supporten för gäster och personal är din högsta prioritet. En dag på jobbet innebär också att du hjälper konferensgäster igång med tekniska lösningar som streaminguppkoppling eller annan konferensutrustning. Därefter kanske du underhåller TV-spelskonsoler, speldatorer, 3 D skrivare och VR-rummet. Du kommer även att installera datorer och mobiler till ny och befintlig personal. Däremellan behöver någon av medarbetarna på Ågrenska support med mjuk och hårdvara.
Du har ett nära samarbete med It-ansvarig på Ågrenska och får där det stöd du behöver.

Vi söker dig som

Vi söker dig med kunskaper om PC, intresse för teknik, samt nyheter inom TV och- dataspel. Du har en vilja att ge god service till gäster och medarbetare. Du tycker om att lösa varierande supportärenden, har god samarbetsförmåga och förmåga att bemöta användarna på ett professionellt och pedagogiskt sätt. Du är ansvarsfull och prestigelös.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet

Du kan arbeta heltid eller deltid efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Lön

Fast månadslön.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av:
IT-ansvarig Alexander Dimitrijev: alexander.dimitrijev@agrenska.se
Din ansökan, inklusive CV samt personligt brev, skickas per epost till: ingela.markenstrand@agrenska.se, märk mailet ”Junior IT-support

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag.

När du söker arbete hos oss godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt
Ågrenskas personuppgiftspolicy, (sidan öppnas i nytt fönster)

Om arbetsplatsen

Ågrenska är en non profit organisation som expanderar, vi bedriver verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras familjer och yrkesverksamma. Ågrenska erbjuder kunskap, kompetens och erfarenhetsutbyte.

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)