Koordinator till familje- och vuxenverksamheten

En av våra koordinatorer byter bana och vi söker nu en efterträdare till vårt team i familje- och vuxenverksamheten.

Om arbetsplatsen:

Ågrenska är ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta diagnoser och en unik mötesplats belägen 15 km söder om Göteborg på Lilla Amundön. Vi bedriver verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras familjer och yrkesverksamma. Vi vill bidra till möjligheterna att bemästra sin vardag och leva ett så gott och självständigt liv som möjligt. Ågrenska är en idéburen organisation utan vinstintresse.

Vi arrangerar drygt 20 familjevistelser och ca fem vuxenvistelser per år. Till vistelserna kommer familjer med barn respektive vuxna med samma sällsynta diagnos. Vistelserna är 3-5 dagar och deltagarna kommer från hela Sverige för att få kunskap, utbyta erfarenheter och träffa andra i liknande situation.

Arbetsuppgifter:

Som koordinator är du en del i ett team bestående av olika professioner. Vi arbetar nära tillsammans för att planera och genomföra familje- och vuxenvistelser. Programmet till varje vistelse skräddarsys utifrån den specifika diagnosen och deltagarnas behov. Det innehåller föreläsningar och diskussioner kring aktuella medicinska rön, pedagogiska frågor, psykosociala aspekter samt det stöd som samhället kan erbjuda.

Arbetet innehåller mycket samarbete både internt och externt. En viktig del i både planering och genomförande av vistelserna är kontakter med familjer och vuxna med olika sällsynta diagnoser, experter, intresseorganisationer och yrkesverksamma inom t.ex. habilitering, sjukvård och skola. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av ansvar för planering av familjevistelser och vuxenvistelser, ansvar för genomförande av programmen för föräldrar och vuxna deltagare samt vägledning och stöd genom kontakter via telefon/mail och föreläsningar.

Vi söker dig som har

  • Akademisk examen och arbetslivserfarenhet inom beteendevetenskap, pedagogik, hälso- och sjukvård eller annat som bedöms likvärdigt. Erfarenhet av arbete med våra målgrupper är meriterande.
  • Förmåga att uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift. Arbetet kräver att du har god IT-vana, behärskar MS Office.
  • Förmåga att bemöta och prata med olika människor i varierande situationer och har servicekänsla. Du har ordningssinne, är ansvarsfull och noggrann. Eftersom vi arbetar nära varandra är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet

75 % - 100 % tillsvidareanställning. Vi tillämpar provtjänstgöring på sex månader. Tillträde snarast efter överenskommelse

Lön

Fast månadslön

Ansökan

Ansök tjänsten snarast, dock senast 191216, vi gör löpande urval så vänta inte!

Frågor om tjänsten besvaras av verksamhetsansvarig, Annica Harrysson, telefon 031-750 91 68.
Maila din ansökan, inklusive CV samt personligt brev, till annica.harrysson@agrenska.se
Märk mailet "Koordinator Familje- och vuxenverksamheten". 

Vi begär in utdrag ur belastningsregistret, som ska visas upp innan anställning påbörjas. Beställ ett redan nu på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt Ågrenskas personuppgiftspolicy.
www.agrenska.se/personuppgiftspolicy

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)