Musiker som personlig assistent sökes

Musiker som personlig assistent till en annan musiker

Om dig

Du som söker ska vara musikalisk, spela något eller helst flera instrument och dela killens stora intresse, musik. Vi vill även att du är lugn och harmonisk som person, ser fram emot att arbeta med en ung kille och gärna bor i närheten av Kungsbacka. Eftersom en viktig del av arbetet är att ledsaga denne kille ut i samhället vill vi att du är påhittig och bra på att ta egna initiativ. Körkort och egen bil är en fördel.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en personlig assistent till en 22-årig kille som går på folkhögskola i Skåne under terminerna men som är hemma i Åsa vissa helger i månaden, under lov och sommar. Han är en positiv och rolig kille vars största intresse är att spela, lyssna på och tala om musik. Han gillar också att gå på konserter, teater och bio samt att spela bowling och träffa kompisar. Han har ett lättare rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning och en synskada som gör att han behöver hjälp i de flesta situationer under sin dag. I arbetsuppgifterna ingår, förutom att stötta, motivera och vara hans kompis, hjälp i hans dagliga rutiner såsom matsituationer och hygien. Nu under hösten innebär tjänsten 1 - 2 helger i månaden. Men tiderna utökas vid lov och under sommaren. Om du studerar eller har annat arbete passar detta perfekt att kombinera.

Övrigt

Anställningsvillkor

1-2 helger i månaden samt längre pass under Lov och sommaren. Passar dig som studerar eller vill arbeta extra. 

Arbetsplats

Kungsbacka, Åsa 

Lön

Ågrenska följer kollektivavtal mellan föreningen Vårdföretagarna och Svenska kommunalarbetareförbundet. Som anställd på Ågrenska har du tillgång till friskvårdsbidrag. 

Kontaktperson

Wilma Hemgren, Assistanssamordnare, assistans@agrenska.se0768673980

Ansökan

Ansök via e-post, assistans@agrenska.se. bifoga CV och personligt brev. 
Ange referensnummer: 4002/2018
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy som du hittar på vår hemsida: http://www.agrenska.se/om-oss/personuppgiftspolicy/

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans 
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås 
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås 
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)