Jag, Erik, söker en personlig assistent!

Vill du vara min assistent i skolan?

Om Ågrenska som arbetsgivare 

Som anställd på Ågrenska blir Du del av en unik organisation. Vi kämpar för ett optimalt liv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser. Det har vi gjort i över hundra år och tillsammans gör vi stor skillnad. När Du jobbar hos oss på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i Din roll som personlig assistent.

Om mig

Jag heter Erik och är en fjortonårig kille som bor med min familj och vår hund Doris i Västra Frölunda. Jag söker nu dig som assistent som kan vara med mig i skolan varje dag och hemma hos mig vissa eftermiddagar, kvällar, helger och lov.

Jag söker dig som är en lugn och inkännande person som också är idérik och gillar att hitta på roliga saker tillsammans med mig.

Jag gillar att lyssna på musik, ta promenader, göra utflykter och baka. I skolan gillar jag slöjd, keramik, hemkunskap mest. Jag har en sällsynt diagnos som heter Spielmeyer-Vogt som gör att jag är blind och behöver därför hjälp med att tolka min omgivning. Jag har också en intellektuell funktionsnedsättning med begränsat minne, rörelsehinder och epilepsi. Min sjukdom gör att jag har svårt att tala och jag förstärker mitt tal med tecken som stöd.

Har du erfarenhet av att jobba med ungdomar med olika funktionsnedsättningar så hjälper det mig mycket men personlig lämplighet och rätt personkemi är det allra viktigaste för mig. Det är bra om du har körkort och jag kan inte ha en assistent som röker.

Dina arbetsuppgifter

Jag söker Dig som vill vara med och förgylla min vardag, främst i skolan under dagtid, tillsammans med mina fina elevassistenter, men även hemma och på korttids. Jag behöver hjälp med allt praktiskt i vardagen såsom mat, toalettbesök, hygien, förflyttningar och hjälp vid aktiviteter men också med att kommunicera med min omgivning.

Tjänst: 95% 
Vi söker även dig som är intresserad av timmar eller lägre tjänstgöringsgrad. 

Information om diagnosen

Ågrenska Dokumentation, Spielmeyer-Vogts sjukdom 
Socialstyrelsen

Sök tjänsten 

  • Skicka ansökan till assistans@agrenska.se, Bifoga CV och personligt brev, samt ange referensnummer 4037/2019. Vi behandlar ansökningarna löpande.
  • Kontaktperson Anna Johannesson, Assistanssamordnare 0709964273
  • Ansök om utdrag från belastningsregistret, på nedan länk, för att arbeta med barn och unga inom LSS

 Utdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Läs Ågrenskas Personuppgiftspolicy

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)